Валндинка, съжалявам, че повлякоха крак сред гръцкия ми мотив 
Проблемът на интренет-общуването е, че не предава интонация.Нямам абсолютно никакъв проблем, такива въпроси ми раздвижват мозъчето.И се радвам, че ги има заедно и с познавателните тип ``Каква тоалетна хартия ползваш``
Пиеш ли? Какво? А какви коктейли предпочиташ?Не пия, защото имам първичен страх от напиването.Поръчвам си едно нещо и цяла вечер съм си с тази чашка, в изключителни случаи е имало втора.На 8-ми се опитаха да ме напият, но изобщо не съм се връзвала на идеите им.Обичам по-сладки, тръпчиви коктейли и питиета като цяло.Уискито ми е смърт.Водка без разредител също.Калпава работа
Ако можеше да направиш съвършения бонбон, то той бил...?Огромен и направен от малки части с различни вкусове
Жена, която те вдъхновява?Като литературен образ, например, споменах за Ния, но от ``Преспанските камбани`` нататък.За реална личност ми е малко по-трудно...Хелън Мирън има невероятно излъчване на силна и в мир със себе си дама. Пък и толкова хубава на тези годин...
Жена, на която се възхищаваш?Колко ли cheesy ще прозвучи това....Майка ми.
Доколко си феминист(ка)?Дотолкова, че уважавам правата си-граждански и лични. И бих ги отстоявала ако бъдат застрашени.
Можеш ли да преглътнеш лъжа?Да, аз лесно прощавам, умея да виждам различни гледни точки.Но лъжата не трябва да бъде фрапираща.
Харесваш ли филма "Вчера"?Много.И малко съжалявам, че нашето поколение някак си няма този дух...
А изобщо български филми?Има една отличителна черта на българското соцкино- отвратителни сексуални сцени, със изнасилвания и други мъчения.И българският режисьор винаги претендира да ни открие истината за живота-на много малко им се получава.Слаба комедия обаче нямаме или поне не се сещам.А съвременното кино е плачевна история- онзи ден даваха по телевизията трейлър за филма ``Единствената любовна история, която Хемингуей не описа`` и ако някой може да ми обясни защо женският глас зад кадър звучеше като погребален агент...само това ми е достатъчно да ме откаже.Добре, нямате пари, но не ни наказвайте нас с фалшив елитаризъм. Иначе искам да гледам ``Прогноза``.
Ако можеше да се върнеш назад във времето, би си избрала ... година?2006 година, разказах вече, че беше много спокойна, много щастлива година с красиви емоции и Стинг!
Коя книга искаш да беше написала ти?Библията