Първо, подигравките ви са крайно неоснователни, поради което и грам не ме трогват. Нито пък има смисъл да се засягам от разни промити мозъци...
За етикетите, та нима и вие не ги кепите, аз поне се старая да го правя максимално рядко и не без основание!
Нито съм ляв, нито съм националист, нито пък имам някаква необходимост някой да ме слуша. Напротив, вие не можете да се примирите че не съм на вашето мнение.
Единствения който плуя е Костов, което определено не означава че плуя всички. Освен ако за вас Костов не е всички, опази боже... Доказателства има, съд няма...
@Lord много ме изкефи какво отговори на миналите глупости

@Tommy е един от малкото които не убиждат и затова е един от малкото чието мнение започвам да уважавам, но за Костов няма да се разберем, поне не и преди да ми даде неоспорими доказателства за неговата невинност...
За останалите в тази страница: Друга тема е че съм доста по умен от повечето от вас и знам че точно този ред ще ви накара да скочите и да избълвате още куп лайна върху главата ми, но с това не можете да промените фактите. Да, аз може да не съм особено компетентен в тази област, но пък никога не съм го отричал. Защото умен е този който би се справил със ситуация в която мъдрият не би допуснал да попадне. Е аз определено предпочитам да съм умният, пък някой ден когато стана и двете още по добре. Докато вие може да имате повече знания и по вярна фактология от моята, но за сметка на това не можете да правите нищо с нея...
Относно моите убеждения. Не знам какви трябва да се водят, но знам какво искам и не е вярно че неямам позиция, нито пък че не съм я изразил. Аз искам власта да е в ръцете на народа, т.е. май съм десен... Вие ще кажете, разбирачите

Да, може да създава предпоставка за ХАОС, но е по добре опастност да бъде свалено добро правителство, отколкото постоянно да ни управляват лоши и да няма никаква опастност да бъдат сваляни. Самия страх винаги е бил много по ефикасен от последствията и ако са в страх от народа, народните представители биха си вършили по добре работата... Това е сравнително крайна мярка, но с говеда по добра няма... А хората са говеда...