Глупости на търкалета, мишки карат колелета!
Не оправдавай нищо с Турското робство - знам, че ти е много гадно вътрешно, че да искаш реванш за него, но уви - епохата е отминала и сме изтървали момента. Защо то да има връзка с днешните събития? Ето, че ти си с робската психика - "дай да се гаври с бившия ни робовладелец, щото сме вече в позиция, да можем да го правим". Няма по-голям абсурд от реваншизма. Видиш ли - да го връщаме на турците, заради събитие отпреди 130г. И защо, можеш ли да ми обясниш?
Никъде не съм казвал, че съм за ДПС, но няма проблем, продължавай да го повтаряш...

Не съм казвал да не се опълчваме срещу някого - просто не е това начина и само си пречим така. Атака е особен вид ДПС - със друг етнос начело като идея. С какво са по-добри те? Защото са българи, а не турци? Егаси нелепата логика - искаме да има диктатура на един етнос, за да няма на друг. Вместо като разумни хора, да изберем в парламента само партии, които не носят етнически или националистичен елемент. Неее, защо да стане по лесния начин, като може по трудния - дай да насадим етническа нетърпимост, че да станат някакви яки конфликти, тероризъм, граждански войни...
Сигурно ти звуча като някой подлизурко или предател на родната кауза, но моята теза е по-"умната" от двете. Ти ако искаш да умреш в гражданска война, или от терористичен акт от турска партизанска организация, давай, аз бих искал да живея в мирна страна, в която няма нито етнически партии, нито националистки такива. И за жалост - двата типа се допълват, затова трябва и двата да изчезнат. Но вместо ДПС да западне на тези избори, с навлизането на нова центриска сила - ГЕРБ, която да вземе център, ДСБ и СДС - дясното, а БСП - лявото, сега с тази АТАКА се отваря изцяло нов фронс - етнически. И поздрави за Волен - той вкарва ДПС в парламента. В дълбоко заблуждение са всички, които се правят на големи патриоти, защитавайки демагогската позиция на Волен. Не ми хвърля прах в очите на мене ДПС, а на вас - АТАКА. Съответно - тва кара ДПС да прави същото с турското малцинство. Не съм на ничия страна, просто разсъждавам от неутрална позиция. И мнението ми е против националистите, които са мекеренца и подходите са им грешни, идеалите - нелепи, а възгледите - остарели с век и нещо. И ест - целта им е просто да са на власт, заради парите. Или си мислиш, че ще е заради нещо друго...