Дата и час: 22 Яну 2026, 01:25

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 185 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Пететажна джамия в Малинова Долина
МнениеПубликувано на: 16 Май 2009, 22:26 
Танцуващия с клавиатури
Аватар

Благодарил (а): 8 пъти.
Ти си просто комплексар от висша класа.
Представам си как се занимаваш с тая древна история. Сигурно си промиваш мозъка с теории как траките са елини, нали. Защо те да не са част от националния ни образ ? Всяка нормална държава го прави. Това че ти не мислиш като човек от нормална държава не означава, че и останалите българи трябва да са като тебе. Виж Гърция, Италия (колкото те имат общо с римляните и елините, почти толкова и ние с траките и прабългарите), дори Румъния с техните даки. :) Срам ме да ти чета постовете.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 16 Май 2009, 22:59 
очарователен тормозник
Аватар

Благодарил (а): 410 пъти.
защото траките са били отдавна асимилирани и примесени с други народи, като са дошли славяните и са ги допретопили... а след тях и българите...

Не можем да сме наследници на нещо, което е живяло тук преди нас...

you've arrived at panic station!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 16 Май 2009, 23:14 
Неодекадент
Аватар

Благодарил (а): 69 пъти.
Kristo, Markov, не си губете времето - с такива не е възможно да се диалогизира... Пред шовинисти за България или добро, или нищо. В случая - нищо. А той нека си проповядва - намират се и други в този форум, които да му пригласят. Направо да вземат да си направят една тема "Аз съм българче", в която да излагат мислите и чувствата, които прилежно са попили от учебниците по "Роден край" и "Родинознание" от първи до четвърти клас.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 16 Май 2009, 23:19 
Танцуващия с клавиатури

Благодарил (а): 5 пъти.
G__ написа:
Ти си просто комплексар от висша класа.
Представам си как се занимаваш с тая древна история. Сигурно си промиваш мозъка с теории как траките са елини, нали. Защо те да не са част от националния ни образ ? Всяка нормална държава го прави. Това че ти не мислиш като човек от нормална държава не означава, че и останалите българи трябва да са като тебе. Виж Гърция, Италия (колкото те имат общо с римляните и елините, почти толкова и ние с траките и прабългарите), дори Румъния с техните даки. :) Срам ме да ти чета постовете.

Като изключим обидите, които ми говорят за липса умствена и аргументативна, склонен съм да ти отговоря...

Траките не са част от националния ни образ, просто защото не са. Не защото аз ги мисля за елини, а защото те просто са си ТРАКИ...А че може да станат българи, тва е ясно. Все пак България е основала света в зората на времето и всички древни царства от Китай до Вавилон са български...Но като гледаме фактите тва е просто един народ , който е изчезнал от днес нашите земи, и не е бил с особено голямо значение за България, тъй като е бил асимилиран.

Не е така с Гърция и Рим, тва е ясно. Доколкото ми е известно италианския е малко по-близък до латинския отколкото си ти на тракийския...Па де да знам може да го говориш перфектно, макар че казват че още не бил разчетен. :mrgreen:

Относно примера с Румъния, все още никоя чужда глупост не е била разглеждана сериозно като разумна постъпка, понеже и другите "правели така".

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 16 Май 2009, 23:42 
Танцуващия с клавиатури
Аватар

Markov написа:
Траките не са част от националния ни образ, просто защото не са.

Мерси за очаквано неаргументирания ти отговор. :) Отдавна съм осъзнал, че да спориш с форумци е толкова безсмислено, колкото да го правиш със стената, но ,уви, понякога ме хваща яд като слушам глупости. В случая аз говоря, а от другата страна сте на принципа "едно си баба знае, едно си баба бае" и на това му казвате дискутиране. Продължавайте да се забавлявате. За щастие форумната маса все още не е представителна извадка за българското общество. :salute:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 16 Май 2009, 23:50 
Europa League
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
Markov написа:
Па де да знам може да го говориш перфектно, макар че казват че още не бил разчетен. :mrgreen:

оооо нееее нееее
Т'ва ме разпиля докрай.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 17 Май 2009, 12:38 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 58 пъти.
Радва ме, че има хора като Марков, Кристо и Scorpion. Мислещите стават все повече в България, вървим напред ;)

А на другите двама атакисти, освен наведената глава и неразбирането, че проблема е в самите нас, а не в другите. Друг път, когато спорите за нещо толкова комплексно, колкото религиите, запознайте се добре с темата си. Изписахте много глупости, какво ислямът НЕ Е.

Да не би да получавате информация само от Яни Янев, Волен и телевизията :)?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 17 Май 2009, 13:54 
Танцуващия с клавиатури
Аватар

Да точно така, много сме напред и ще продължим !!! :lol: Не забравяй да гласуваш отново за ДПС и техните "либерални" идеи.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 17 Май 2009, 14:13 
очарователен тормозник
Аватар

G__ написа:
Да точно така, много сме напред и ще продължим !!! :lol: Не забравяй да гласуваш отново за ДПС и техните "либерални" идеи.

Не знам дали знаеш, но около 99% от българското общество е против диктатурите, съответно, ако някой гласува за АТАКА, го прави без да осъзнава, че ни тласка към именно това, и вероятно 3та национална катастрофа. Айде, ти продължи напред към идеята да ни окупират силите на ООН, да се превърнем в страна от 3тия свят и т.н. В наши дни управление на хора като Волен има само в Африка... ирония, нали - той е расист, но неговите идеи и един бъдещ негов тип управление, сега съществуват само в Африка... Или може би той е липсващото звено? Не знам, не знам, много въпроси...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 17 Май 2009, 14:19 
Чалгар
Аватар

Благодарил (а): 64 пъти.
Kristo написа:
G__ написа:

Не знам дали знаеш, но около 99% от българското общество е против диктатурите, съответно, ако някой гласува за АТАКА, го прави без да осъзнава, че ни тласка към именно това, и вероятно 3та национална катастрофа. Айде, ти продължи напред към идеята да ни окупират силите на ООН, да се превърнем в страна от 3тия свят и т.н. В наши дни управление на хора като Волен има само в Африка... ирония, нали - той е расист, но неговите идеи и един бъдещ негов тип управление, сега съществуват само в Африка... Или може би той е липсващото звено? Не знам, не знам, много въпроси...

И в бивша Югославия.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 17 Май 2009, 14:19 
Дръменбейсонафт
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Не е точно така...подобен вид национализъм има във ВСЯКА европейска държава (или поне тези в ЕС) и почти на всякъде имат толкова голяма подкрепа...
...за мен подобни хора имат място в парламента...да са живи и здрави...да държат юздите на другите...НО техните избиратели взеха нещо много да се взимат на сериозно...това е целия проблем...
...почнаха да издават присъди преди да е почнало делото...да говорят за някакви народни революции...трепене на тоя и оня...
Малко революционни такива...стил FMI :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 17 Май 2009, 14:31 
Танцуващия с клавиатури
Аватар

Дичоу написа:
Не е точно така...подобен вид национализъм има във ВСЯКА европейска държава (или поне тези в ЕС) и почти на всякъде имат толкова голяма подкрепа...
...за мен подобни хора имат място в парламента...да са живи и здрави...да държат юздите на другите...НО техните избиратели взеха нещо много да се взимат на сериозно...това е целия проблем...
...почнаха да издават присъди преди да е почнало делото...да говорят за някакви народни революции...трепене на тоя и оня...
Малко революционни такива...стил FMI :)

Не е точно така. Смисъл никой не иска да убива и унищижава турците например, но виж за доган и компания нещата седят по различен начин. Те си го заслужават, както и останалите мафиоти в България

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 17 Май 2009, 14:32 
очарователен тормозник
Аватар

ники написа:
И в бивша Югославия.

Именно, там бяха една свръхдържава, федериране на десетки етноси. При положение, че са все етноси, които се мразят помежду си. И съответно още им продължава разпадането и делението... техния политически експеримент не издържа дълго. До голяма степен Кралството на сърби, хървати и словенци е създадено през 1923г. за да може да конкурира регионални сили като Австрия и България, но те след първата световна са слаби държави. Държавата обидинява словенци, хървати, босненци, косовари, черногорци, сърби и "македонци", както и етнически малцинства - българи, румънци, унгарци, албанци и какви ли още не. Няма как да издържи такава държава....

Но в България не сме федерация, в която един етнос да вземе връх над друг (както при Милошевич сърбите се взеха за голяма работа), просто тук сме 1 народ, монолитен, без национални малцинства (както баските, галисийците, андалусите и каталонците в Испания) и няма на какво да се делим. Циганите, българите-мюсюлмани, турците, "македонците" и т.н. елементи от народа са си нашата нация, а не нашественици. Въпрос на светоглед да го приемем. Както има евреи-негри в Етиопия, както има американци-латиноси и негри, както има руснаци-монголоиди, така би следвало да има и българи от други/съседни раси на арийската. Срамота е за всички вас, че точно аз трябва да го обяснявам...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 17 Май 2009, 14:33 
Proud and Noble Man
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Спрете се, бре! :blackeye:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 17 Май 2009, 14:53 
Танцуващия с клавиатури
Аватар

Браво, Кристо. Май си в светъл момент сега и мислиш трезво. :lol: Това казвам и аз-ние сме 1 народ, монолитен, и към никого не трябва да се държиш като нашественици, стига само ДПС да не насажда подобен мироглед, не у мен и у българите, а у турците.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 185 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  Следваща