Перфектни въпроси. Точно в областите, които ми пораждат най-голям интерес.
1. През май се поразредиха участията и на самите изпълнители, но това ще бъде оправено през следващите седмици.
2. В сравнение с клубовете извън центъра - да, но иначе не. Така или иначе си прави парите

3.
ЦентърТеодора - Биад
Ивена - Гранд де Лукс
Кали - Най клуб
СофияИвена - Джой
Румина – Дай Дай
Джена – Амор
МореТеодора – Корона Бийч Каварна
Софи и Устата – Ванила Бийч Кранево
Емилия – Булгари Варна
СтранатаТеодора – Най клуб Перник
Ивена – Версай Пловдив
Румина – Ер София Ихтиман
Промоции, Награди, КонцертиСаманта – Награди на ФЕН ТВ
Яница – Награди на сп. „Нов Фолк”
Крум – Промоция „С близалка в ръка”
Това че съм сложил изпълнители и от Пайнер и че не навсякъде Теодора е на първото място говори, че в известни граници съм обективен

4. Мерцедес. Мога да се обоснова, но ще отегча аудиторията.
5. В перфектно техническо състояние и винаги чисто както отвън, така и отвътре.
6. София – Добрич
7. 5 часа е рекорда при разтоварен трафик
8. Колата ми е скромна откъм мощност, но това не пречи да си падам леко състезател. Всеки може да кара с над 140 на Цариградско, но не всеки може
Да вземе завоя в подлеза на НДК със 110 и да спре на стоп-линията на светофара. Асфалт – мокър, температура на въздуха – минус 2 градуса
Или със 70 да дрифтне на паветата в киша
9. Водка
10. Бира – по време на мач
11. Естествено, че да се натряскам доволно.
12. Македонски песни
13. Това е въпрос на личен вкус, но да започнеш да я отричаш, като носител на всички негативи това не мога да го разбера.
14. Е, да си на градус и да чуеш „Да падат дрехи и задръжки...” то какво остава?
15. Син Сити
16. Коя от двете злини ли

Сякаш тийновете, щото с тях е по-възможно да си кажеш наздраве

17. Обичам неостаряващите песни. Които и след 4-5 години пак да те кефят.
18. Не мога да ги обединя в една група. Всякакви съм виждал, които само седят на масите.
19. Само искат да предредят всички отзад.

20. Казаха за 9% намаление и то само по Цариградско. Така че не може да се очаква нищо осезаемо. Когато изградят докарай първи метродиаметър, както и втори , да не говорим трети, тогава вече спадът ще е значителен.
21. Няма изсилвания, пробвал съм го докрай. 160. Двигател 1,2 моноинжекция, 55 конски сили. Какво да се очаква? Комфортно вози до 140, над 150 започва да тресе. Опела на нашите е друга работа. Изпълва скоростомера докрай - 240. Всеки на мое място би предпочел по-слабичката колица – по-малко харчи, по-лесно й се търси място за паркиране.
22. Пълня го догоре, само като ще отивам до другия край на България. Но и не го оставям на резерва.
23. Така ли?
24. Не се сещам. Въпросите са страхотни.
25. В БГ първенството всичко може да се очаква. Силно се надявам да не е било уговорка, но няма и да се учудя.
26. Мача с Черно море съвсем спокойно можеше да е равен, но се случи малшанс при изпълнението на Здравко Лазаров. Но и това не ви устройваше. Иначе те са сериозен противник. С Левски и с нас направиха по 0:0. А с Левски изтървахте момента да нанесете удара. Гол до 20-тата минута, след това Левски можеше само да изравнят, но това са минали неща вече.
27. На стадиона – при изключително важен мач.
28. Оооо, било е шоу. Но без напиваници, щото много куки има във влаковете по мачове.
29. Като гледам мач – да, случва се. Дори и пред ТВ-то, въпреки че никой не ме чува (или поне тези на стадиона)

На пътя псувам най-много през деня – логично, когато е гъсто движението. Не се пиша за някой MASTER, далеч съм от тази мисъл, но има мнооооооого които са яко зле.
30. Да, беше много интересно с него.
31. С Билбо по друг начин беше интересно. Но нека с ръка на сърцето да си кажат админите, че pi4 не е говорил приказки „лапахте ли топла сперма във Варна” и “вземете синия член”
32. Такива като Ивайло и Стефо Василеви. А не разбират от дума да се поспрат. Той и Билбо не разбира междувпрочем. Но с тях дори не е интересно. Лафовете “OK”, „кеф” са от най-дългите им постове.