А не, мерси, аз мога да изброя 1000 групи и певци, които ти не знаеш и да кажа "ам кво ме занимаваш, ти не знаеш нищо за музиката". Няма значение, кой за кого е чувал, а кой какво знае за реалността. А там няма как да ме обориш, защото изразих лично мнение, което си обосновах с конкретни факти. И идват някакви хора и от въздуха им кацат думите "Абе не си прав и тва е". Няма как, няма защо. Сашо, в случая просто постваш, колкото да си говорим на въпреки. Ако искаш - направи си такава тема, и ще те уважа достойно, докато ти писне. Но бъди сериозен тука, не реагирай първосигнално щото съм ти засегнал вкусовете за музика. Излиза че, каквото и да кажа, засягам нечий разбирания. Затова и вече не ми пука да се самоцензурирам. Които иска да казва "ти не разбираш". Малцина от тези хора са прави.
В този ред на мисли, съжалявам, че си имам лично виждане, различно от това на някой друг. Не го отричайте, защото не ви кефи. Както аз не съм казал на тези пред мен - "вии не разбирате". Форума е за свободно писане на мнения, и нито Александър, нито Търговеца са капацитети в тази област, за да ми казват, кое е правилно и кое не е. Въпрос на вкусове, а както видяхте - аз не споменах името на нито 1 певец/певица, с което да изразях някакув конкретен вкус. Ам, сори, че не ви се харесва мнението ми. Но тва не го прави грешно...