Митака написа:
allshallperish написа:
Митака написа:
Mira написа:
Хора, стига, че намразих марката вече

Тва е идеята....колкото по-малко хора я харесват толкова по-добре

Еми тва се разбра от всичките ви постове. В смисъл искам да усетя културата, а не марката,
ама ти тва не го разбра.
Ами да и аз тва се опитвах да ти обясня,че тази култура я направиха на гъз тези форумни хулиганчета.
Аз лично сега ще ти кажа как преди 8-9 години,като идвах на мачовете на ЦСКА в София почти всяка седмица(пътувах от Стара Загора)как имаше само 5-6 човека носеха FP и другите им се подиграваха как могат да носят такива марки.А същите тези хора сега се движат навсякъде с МАРКАТА

Ми виж, аз уважавам факта, че си от първите и не искам да ти взимам марката и да се правя на дупе. Тва го обясних по хиляда начина. Тука е време да спомена, че докато Бавария не изцепи, че са менте не бях забелязала, че тия в ибей повечето верно са ментаци. Прави сте си да си пазите своето, ама все пак не съм се засилила да ставам хулиган, скин или квото и да било, още повече, че ми е сууупер слаба културата в тва отношение. Изкефих се, че е евтино, не знаех че може да е менте. Не знаех, че Марката е толко известна, че и ментаци да се правят, честно. Въпроса е тука, че аз нито се перча, нито се дуя за квото и да си купя. Въпроса е, че вие мн присърце ги взехте тия мои думи и ме направихте тотален лузър, фейк, парцал и т.н щото сте се заблудили, че мене марката ме кефи, щото я носят вс hooligans, на мене ми е ясно кой я носи, ама и тъпите чалгари носят Лакост, нали? И ми е ясно, че в Англия тия дрехи са ги крали след мачове, ама тука вс си ги купуват.