Bety_ написа:
То момчето (предполагам по ника) само търсеше мнения, така че нямам намерение да превръщам темата в диспут. Само този път ще си позволя да коментирам някои неща.
Съмнявам се, че ше е само тоя път
Bety_ написа:
Ако искаш направи си пак справка със заглавието: "УНСС или
Стопански факултет". Надявам се новината, че специланост "психология" не е в Стопански факултет, да не те разстрои много силно.

(И занапред може би ще е добре мнения за нивото да дават само
понастоящем учещи в СтФ или УНСС - не бихме искали да подаваме на кандидат-студентите неактуална или непълна информация, нали.

)
Ти къде виде да давам мнения за Стопански факултет?! ПОкажи ми? Та и за нивото?! Че верно мене цитираш, ма нЕма връзка цитата с тва дето пишеш след него, което впрочем се явява твоята реплика към него!!!
Ти да виде някъде да коментирам нивото на дисциплината ви математика/?! - не, защото не съм го направила, а можех...
А това, че някой учи в момента в Стопански факултет, въобще не е гаранция, че знае как стоят нещата в него... Има много неориентирани хора...
Bety_ написа:
Така е, УНСС е всъщност най-великият университет! А нашата администрация е по-добра от тази на НБУ!
Ти навярно знаеш каква е администрацията в НБУ от първа ръка? Би ли обяснила за нея?... после ше ти обясня и аз... от първа ръка...
Bety_ написа:
Уау уау, направо онемях! При нас са дефицит наистина добрите преподаватели - като навсякъде. Това, че тези в УНСС работят в банки или министерства на мен лично не ми дава гаранция, че са добри педагози.

знайш ли кво ше ти кажа - въобще не са добри педагози... Но те не са даскали в прогимназията, че да трябва да са добри педагози! Не им е работата да те възпитават, да ти помагат и да ти влизат в положението!
Работата на един университетски преподавател е да подава знания и да изисква знания!
Bety_ написа:
Ма я ма моля те ма поясни кои са тия сериозни специланости/ сериозна специалност.
Ма ше ти обясним ма... няма се кахъриш, Нема останеш неразбрала... Сериозните специалности в УНСС са Финанси, Счетоводство, Финансов контрол, Маркетинг и Мениджмънт

Може и МИО

несериозните са всички други икономики (там има много икономики (май ше се наложи 'сичко да обяснявам

))
Bety_ написа:
И не знам в Стопански факултет кои са тия преподаватели, поне публично не се знае да има такива. Но то и ти няма как да знаеш, понеже не си в този факултет.

КАжи пак кое ми изкоментирА, че пак не виждам връзка... Щото я няма, може би
Корумпирани преподаватели ли назоваваме??? Хм... Не щъ да ги назовавам поименно...
но според мълвата всички в унсс са такива... Ай некой да иди да пробва да си плати изпита...
Bety_ написа:
И на финала, иска ми се иска да го отбележа отделно - много... интересен изказ имаш.
Щото съм от село... и не съм префърцунена кифла, която се старае да говори и пише грамотно, когато не го изискват обстоятелствата - Формална обстановка примерно...
А и не смятам поста ми във форум за некъв официален текст!
дано не се наложи пак да разяснявам..