Дата и час: 19 Яну 2026, 13:57

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 34 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: УНСС или Стопанския факлутет
МнениеПубликувано на: 03 Юни 2009, 16:34 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
Нуждая се от малко мнения! Мерси предварително!

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: УНСС или Стопанския факлутет
МнениеПубликувано на: 03 Юни 2009, 16:37 
Mahna-Mahna!
Аватар

Благодарил (а): 8 пъти.
Уча икономика в Стопанския факултет и съм много доволна - според мен място за чудене няма! :drunken:
Вероятно много мнения ще се родят в тая тема, дано успееш да вземеш правилното решение.
Чакаме те наесен. :wink:

V o r b e i

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 03 Юни 2009, 16:40 
Добрата фея
Аватар

Благодарил (а): 920 пъти.
УНСС !

Ма друг път ше се обосновавам...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 03 Юни 2009, 16:50 
Кин Арад
Аватар

Благодарил (а): 334 пъти.
Аз лично ще кандидатствам за стопанския, а не в УНСС (Утре Носете Съответната Сума) :lol: . Който питам, все от лоши по-лоши неща ми казва за УНСС, така че...

Till the moment your eyes open and you know.

Моето творчество - Windy Sunset's Creations :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 03 Юни 2009, 17:10 
Добрата фея
Аватар

Etiainen написа:
Аз лично ще кандидатствам за стопанския, а не в УНСС (Утре Носете Съответната Сума) :lol: . Който питам, все от лоши по-лоши неща ми казва за УНСС, така че...

ти някой от унсс ли пита? Или който Не са го приели в УНСС? :roll: :twisted:

То между другото и в СУ се разменят суми... Или затва не си чул/а... Пък и не само суми ;) :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 03 Юни 2009, 17:15 
Кин Арад
Аватар

Благодарил (а): 334 пъти.
Питах човек, който преподава в УНСС... :roll: . А и не е нужно човек да има негативно мнение за даден университет само защото не са го приели.

Till the moment your eyes open and you know.

Моето творчество - Windy Sunset's Creations :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 03 Юни 2009, 17:18 
Mahna-Mahna!
Аватар

fak написа:
Etiainen написа:

ти някой от унсс ли пита? Или който Не са го приели в УНСС? :roll: :twisted:
То между другото и в СУ се разменят суми... Или затва не си чул/а... Пък и не само суми ;) :mrgreen:

На мен лошите неща за УНСС ми ги казват хора, които са били приети навсякъде, но са избрали СУ, а както и такива, които учат там. :D
Колкото до сумите - то е навсякъде, но ако ги сравняваме, къде ли е по-разпространено?
Фак, ти какво учиш и кой курс си? :D

V o r b e i

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 03 Юни 2009, 18:04 
Добрата фея
Аватар

с'а т'ва, че преподавател от УНСС е разправял, че университетът не струва, ми се струва толко нереално... Пък мож' да е някой хоноруван асистент, дет води три-четри групи... Между другото те всички са комплексари... с недоебки... (бъзикам се! повечето ползват Окси!)

Мене лошите неща за УНСС ми ги казват хора, които учат в УНСС, ма и лоши неща за СУ ми казват хора, които учат в СУ... То на'сякъде е лошо!
Иначе аз съм учила в УНСС и мога да ти заявя, че смехориите относно фасулските изпити са само в сферата на устния фолклор. Дай да отбележим и тенденцията да омаловажаваме чуждия труд... изпитите са си тежки и преподавателите си държат на предметите! Тройки не се пишат ей така! Окото не им мига да те оставят на поправка и ликвидация! Не им мига окото да те скъсат на ликвидация, въпреки, че не можеш да запишеш друг курс с невзет изпит! Всички упражненията са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ и се следи!, и при липса на достатъчно присъствие не взимаш заверка => не ходиш на изпит! На лекциите пускат списъци, броят поименно - секви ненормалници има! ако нямаш присъствие гориш - не те допускат на изпит!

преподавателите са ...абе... Некви в БНБ, в Мин на финансите... И афишират с това!

Ма нещата по-горе се отнасят за сериозните специалности в УНСС...
в останалите специалности, наречени от мен с ироничното "икономики на калинките", нещата са плачевни спор няма... ма в тях влизат хора, немогли да влязат в елитните такива ;)
ма тях няма да ги коментирам...

И моля ви... не говорете за суми! Не можеш да идеш при преподавателя и да ми кажеш: "Виж кво, дай да си платя, а ти да ми пишеш шестица"... Тва дори и в УНСС го няма... Има си процедури(неявни, много ясно)... Същите процедури ги има и тука :)

Учих в УНСС и мога да ви кажа, че там си взимах изпитите по-трудно отколкото тука ;)

Цитат:
Фак, ти какво учиш и кой курс си?

Психология, първи курс :) Що?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 03 Юни 2009, 20:15 
Бубу >.<
Аватар

Благодарил (а): 42 пъти.
На мен пък лошите работи за Софийски ми ги казват хора,които учат там,а лошите за УНСС-хора,които не учат там.Каква ирония.. :mrgreen: И въпреки това Софийски ме влече повече и се чудя още дали има смисъл да се записвам за редовните в УНСС. :roll:

единствено така ще го решиш!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 03 Юни 2009, 20:17 
Добрата фея
Аватар

deny_s написа:
На мен пък лошите работи за Софийски ми ги казват хора,които учат там,а лошите за УНСС-хора,които не учат там.Каква ирония.. :mrgreen: И въпреки това Софийски ме влече повече и се чудя още дали има смисъл да се записвам за редовните в УНСС. :roll:

ти кво искаш да кандидатстваш? :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 03 Юни 2009, 20:22 
Великият комбинатор
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
аз в СУ само заради сградата бих влязъл. :mrgreen:

иначе, по същество..
чувам само лоши неща за това УНСС.
другите ще ти дадат по-конкретни мнения. (:

"Напред, земя!"
Facebook

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 03 Юни 2009, 20:24 
Mahna-Mahna!
Аватар

То момчето (предполагам по ника) само търсеше мнения, така че нямам намерение да превръщам темата в диспут. Само този път ще си позволя да коментирам някои неща.

fak написа:
...Психология, първи курс :) ...
Ако искаш направи си пак справка със заглавието: "УНСС или Стопански факултет". Надявам се новината, че специланост "психология" не е в Стопански факултет, да не те разстрои много силно. :)
(И занапред може би ще е добре мнения за нивото да дават само понастоящем учещи в СтФ или УНСС - не бихме искали да подаваме на кандидат-студентите неактуална или непълна информация, нали. ;))

fak написа:
Иначе аз съм учила в УНСС и мога да ти заявя, че смехориите относно фасулските изпити са само в сферата на устния фолклор.
Така е, УНСС е всъщност най-великият университет! А нашата администрация е по-добра от тази на НБУ! :cheers: :lol:

fak написа:
преподавателите са ...абе... Некви в БНБ, в Мин на финансите... И афишират с това!
Уау уау, направо онемях! При нас са дефицит наистина добрите преподаватели - като навсякъде. Това, че тези в УНСС работят в банки или министерства на мен лично не ми дава гаранция, че са добри педагози. :alien:

fak написа:
Ма нещата по-горе се отнасят за сериозните специалности в УНСС...
в останалите специалности, наречени от мен с ироничното "икономики на калинките", нещата са плачевни спор няма... ма в тях влизат хора, немогли да влязат в елитните такива ;) ма тях няма да ги коментирам...
Ма я ма моля те ма поясни кои са тия сериозни специланости/ сериозна специалност. :mrgreen:

fak написа:
И моля ви... не говорете за суми! Не можеш да идеш при преподавателя и да ми кажеш: "Виж кво, дай да си платя, а ти да ми пишеш шестица"... Тва дори и в УНСС го няма... Има си процедури(неявни, много ясно)... Същите процедури ги има и тука :)
Еее, аз си мислех, пък, че така може - много ви е утежнена процедурата. :lol: И не знам в Стопански факултет кои са тия преподаватели, поне публично не се знае да има такива. Но то и ти няма как да знаеш, понеже не си в този факултет. ;)

И на финала, иска ми се иска да го отбележа отделно - много... интересен изказ имаш. :clown:

V o r b e i

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 03 Юни 2009, 20:29 
Добрата фея
Аватар

Момиче, ти ми осмисли вечерта!
to be continued...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 03 Юни 2009, 20:31 
Бубу >.<
Аватар

Благодарил (а): 42 пъти.
fak написа:
deny_s написа:

ти кво искаш да кандидатстваш? :D

Право или международни отношения. :)

единствено така ще го решиш!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 03 Юни 2009, 21:13 
Добрата фея
Аватар

Bety_ написа:
То момчето (предполагам по ника) само търсеше мнения, така че нямам намерение да превръщам темата в диспут. Само този път ще си позволя да коментирам някои неща.

Съмнявам се, че ше е само тоя път :lol: :lol:

Bety_ написа:
Ако искаш направи си пак справка със заглавието: "УНСС или Стопански факултет". Надявам се новината, че специланост "психология" не е в Стопански факултет, да не те разстрои много силно. :)
(И занапред може би ще е добре мнения за нивото да дават само понастоящем учещи в СтФ или УНСС - не бихме искали да подаваме на кандидат-студентите неактуална или непълна информация, нали. ;))

Ти къде виде да давам мнения за Стопански факултет?! ПОкажи ми? Та и за нивото?! Че верно мене цитираш, ма нЕма връзка цитата с тва дето пишеш след него, което впрочем се явява твоята реплика към него!!!
Ти да виде някъде да коментирам нивото на дисциплината ви математика/?! - не, защото не съм го направила, а можех...
А това, че някой учи в момента в Стопански факултет, въобще не е гаранция, че знае как стоят нещата в него... Има много неориентирани хора... :roll:

Bety_ написа:
Така е, УНСС е всъщност най-великият университет! А нашата администрация е по-добра от тази на НБУ! :cheers: :lol:

Ти навярно знаеш каква е администрацията в НБУ от първа ръка? Би ли обяснила за нея?... после ше ти обясня и аз... от първа ръка... :wink:
Bety_ написа:
Уау уау, направо онемях! При нас са дефицит наистина добрите преподаватели - като навсякъде. Това, че тези в УНСС работят в банки или министерства на мен лично не ми дава гаранция, че са добри педагози. :alien:

знайш ли кво ше ти кажа - въобще не са добри педагози... Но те не са даскали в прогимназията, че да трябва да са добри педагози! Не им е работата да те възпитават, да ти помагат и да ти влизат в положението!
Работата на един университетски преподавател е да подава знания и да изисква знания!

Bety_ написа:
Ма я ма моля те ма поясни кои са тия сериозни специланости/ сериозна специалност. :mrgreen:

Ма ше ти обясним ма... няма се кахъриш, Нема останеш неразбрала... Сериозните специалности в УНСС са Финанси, Счетоводство, Финансов контрол, Маркетинг и Мениджмънт ;) Може и МИО ;)
несериозните са всички други икономики (там има много икономики (май ше се наложи 'сичко да обяснявам :roll: ))

Bety_ написа:
И не знам в Стопански факултет кои са тия преподаватели, поне публично не се знае да има такива. Но то и ти няма как да знаеш, понеже не си в този факултет. ;)

КАжи пак кое ми изкоментирА, че пак не виждам връзка... Щото я няма, може би :roll:
Корумпирани преподаватели ли назоваваме??? Хм... Не щъ да ги назовавам поименно...
но според мълвата всички в унсс са такива... Ай некой да иди да пробва да си плати изпита...

Bety_ написа:
И на финала, иска ми се иска да го отбележа отделно - много... интересен изказ имаш. :clown:

Щото съм от село... и не съм префърцунена кифла, която се старае да говори и пише грамотно, когато не го изискват обстоятелствата - Формална обстановка примерно...
А и не смятам поста ми във форум за некъв официален текст!

дано не се наложи пак да разяснявам..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 34 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Стопанския в СУ или УНСС

[ Отиди на страница: 1 ... 5, 6, 7 ]

в КСК 2007-08

chipanov

93

5958

01 Авг 2007, 14:13

Cezare Преглежда последните мнения