Дата и час: 01 Апр 2026, 22:25

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 941 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 63  Следваща

За кого ще гласувате на предстоящите парламентарни избори?
ГЕРБ 27%  27%  [ 19 ]
АТАКА 13%  13%  [ 9 ]
РЗС 0%  0%  [ 0 ]
Синята коалиция 27%  27%  [ 19 ]
НДСВ 8%  8%  [ 6 ]
БСП 10%  10%  [ 7 ]
ДПС 1%  1%  [ 1 ]
Зелените 8%  8%  [ 6 ]
Други 6%  6%  [ 4 ]
Общо гласове : 71
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Парламентарни избори 2009 г.
МнениеПубликувано на: 04 Юни 2009, 14:31 
Легендарен флуудър

Благодарил (а): 0 пъти.
Тях винаги ги е имало във всеки изборен орган. Обикновено са мнозинство...Това дава възможност на изборния орган да свърши някаква работа.
Представяш ли си през цялото време да има само това, което слугинажът се опитва да ни внуши, че е ценно: сблъсък на силни воли и характери! :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 04 Юни 2009, 16:26 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 8 пъти.
Е добре де, при това положение не ти ли се ходи в неделя за гъби?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 04 Юни 2009, 16:28 
Дръменбейсонафт
Аватар

Никакви гъби...аз даже ще трябва да ги отразявам...(Ох, мамо, как ще ги нахлепя червените :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )
Както каза неква кифла от Студентски град в анкетата по НТВ вчера... "Истествено, чи ша гласувам...щото иначе са получава разпилян глас..." :cherry:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 04 Юни 2009, 16:31 
Легендарен флуудър
Аватар

Горкото дете, та тя не е разбрала още на коя планета живее....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 04 Юни 2009, 17:10 
Дръменбейсонафт
Аватар

Дааа...същата нарече РЗС -> Ред законност и дисциплина :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 04 Юни 2009, 17:18 
Легендарен флуудър
Аватар

Интересно дали знае какви избори се провеждат в момента. Да не би да си мисли, че трябва да гласува за Студентски съвет.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 04 Юни 2009, 19:06 
Вазов
Аватар

Joker написа:
Мориарти, с теб май ще вземем отново едното място от Доган, за да вкараме някой от нашите чукове в Европарламента...

"чукове" хахахах харесва ми... после ще разправят, че атакистите не отчитат "гафовете" на партията...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 04 Юни 2009, 19:15 
Неодекадент
Аватар

Благодарил (а): 69 пъти.
Атака в Европейския парламент = Бай Ганьо тръгна по Европа

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 04 Юни 2009, 20:38 
Легендарен флуудър
Аватар

Павел Чернев Евродепутат :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 04 Юни 2009, 22:29 
Танцуващия с клавиатури
Аватар

Scorpion написа:

Мога да те уверя от личен опит, че АТАКА са единствената партия (българска), която процедираше демократично и по европейски, когато водеше групи на посещение в ЕП. Всички останали партии водиха партийни членове. ДПС дори заведе Юксел Кадриев. :) И тъй като изборите са европейски мене ме вълнуват честно казано повече общоевропейските въпроси, отколкото националните ни в случая. Та в тоя ред на мисли единствено АТАКА засяга конктрено проблема за Турция в ЕС, така както правят повечето партии в останалите страни-членки. Защото, ако не си наясно, ще ти кажа, че това е един от топ проблемите на ЕС в тази изборна кампания. И това, ако е ганьовщина, нека си остане такава. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 04 Юни 2009, 22:37 
Дръменбейсонафт
Аватар

G__ написа:
Scorpion написа:

Мога да те уверя от личен опит, че АТАКА са единствената партия (българска), която процедираше демократично и по европейски, когато водеше групи на посещение в ЕП. Всички останали партии водиха партийни членове. ДПС дори заведе Юксел Кадриев. :) И тъй като изборите са европейски мене ме вълнуват честно казано повече общоевропейските въпроси, отколкото националните ни в случая. Та в тоя ред на мисли единствено АТАКА засяга конктрено проблема за Турция в ЕС, така както правят повечето партии в останалите страни-членки. Защото, ако не си наясно, ще ти кажа, че това е един от топ проблемите на ЕС в тази изборна кампания. И това, ако е ганьовщина, нека си остане такава. :lol:

За Турция...отговорът е от лесен по-лесен: Просто това е единствения проблем на ЕС към който Атака може да има отношение, което да е в унисон с политическата и идентичност. В крайна сметка партия, която е против членството ни в НАТО и е със сериозни резерви за членството ни в ЕС е трудно да има икономическа програма за ЕС, мнение за Лисабонския договор и т.н.
А членството на Турция в ЕС е въпрос към който водещите партии имат отношение, просто не градят кампанията си около него...
За воденето на партийни членове в ЕП мога да напиша книга...която ще копира "Бай Ганьо"...за Атака не знам...знам при нас какво посиране падна...и как ГЕРБ се превърна в туристическа агенция...и направо скара всички партийни структури коой да отиде с коя група...и "ама защо мен ме няма в списъка" и т.н...Просто една от големите посировки, които ме накараха дооста да преразгледам мнението си относно съпартийците ми...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 04 Юни 2009, 22:41 
Неодекадент
Аватар

Благодарил (а): 69 пъти.
Атака би използвала възможността за поставяне на проблема за Турция в какъвто и да е контекст, а не само във връзка с Европейския съюз. Така че не виждам кое му е европейското на това, което прави Атака по въпроса. По-скоро е мярка с националистически предтекст.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 04 Юни 2009, 23:02 
Танцуващия с клавиатури
Аватар

Дичоу написа:
G__ написа:
Scorpion написа:

За Турция...отговорът е от лесен по-лесен: Просто това е единствения проблем на ЕС към който Атака може да има отношение, което да е в унисон с политическата и идентичност. В крайна сметка партия, която е против членството ни в НАТО и е със сериозни резерви за членството ни в ЕС е трудно да има икономическа програма за ЕС, мнение за Лисабонския договор и т.н.
А членството на Турция в ЕС е въпрос към който водещите партии имат отношение, просто не градят кампанията си около него...
За воденето на партийни членове в ЕП мога да напиша книга...която ще копира "Бай Ганьо"...за Атака не знам...знам при нас какво посиране падна...и как ГЕРБ се превърна в туристическа агенция...и направо скара всички партийни структури коой да отиде с коя група...и "ама защо мен ме няма в списъка" и т.н...Просто една от големите посировки, които ме накараха дооста да преразгледам мнението си относно съпартийците ми...

Точно по тая причина АТАКА заведе студенти в ЕП, а не партийни членове. Просто партийния елемент тука не е толкова опорочаващо силен, както при повечето (може би всички) български партии. Тази партия има и виждания за Лисабонския договор и външната политика на ЕС, които по принцип са много актуално и в другите части на ЕС, но в момента не искам да споря.

Скорпион, решенията на ЕС са решения и за България. Ние като страна, която най-добре познава Турция, трябва да имаме определяща позиция по този въпрос в ЕС. Това е и общоевропейската проблематика, от която уверявам те, силно се вълнува и останалата част от ЕС. (ако не ми вярваш и говориш чужд език- гледай/чети чуждите медии и какво говорят за европейските избори). АТАКА се вълнува от този проблем, така както го правят и повечето партии в ЕС и затова казвам, че тя дискутира общоевропейски проблем. За жалост останалите партии поставят жаланието си за по-добре представяне на нац. избори пред варианта наистина да разрешават европейски проблеми. Жалкото в случая е, че тези партии като отидат със свои представители в ЕП няма да играят като отбор що се отнася до позицията ни относно Турция, а отново ще разиграват тяснопартийните интереси, както направиха пред очите ми с тия "екскурзии" до Брюксел.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 05 Юни 2009, 00:21 
Дръменбейсонафт
Аватар

Няма как да "играят в отбор" поради простата причина, че всички партии, които дават сериозни индикации, че ще влезнат в европарламента...са "ЗА" Турция в ЕС...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 05 Юни 2009, 00:55 
Танцуващия с клавиатури
Аватар

Дичоу написа:
Няма как да "играят в отбор" поради простата причина, че всички партии, които дават сериозни индикации, че ще влезнат в европарламента...са "ЗА" Турция в ЕС...

Именно това имах предвид. За радост ( може би съжаление, че другите пак трябва да ни спасяват) повечето стари демокрации в Европа също са против Турция, така че моята надежда е не само в АТАКА, а и в останалите държави-членки. :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 941 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 63  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Избори 2009

[ Отиди на страница: 1 ... 11, 12, 13 ]

в КСК 2009-2010

Green`L.K.

180

7480

06 Юли 2009, 20:19

xRainx Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Избори за ФСС на ФМИ и СС на СУ - 02.12.2009 г.

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в ФМИ

shayne

15

2196

11 Дек 2009, 00:42

Victoria Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Парламентарни избори-как да гласуват студентите? (06/2005г.)

в Студенти - АРХИВ

_MariA_

7

923

19 Юни 2005, 04:54

iliyan Преглежда последните мнения