Цитат:
Драсти, Митак
Здрасти,здрасти Митак
Цитат:
1) Подреди в низходящ ред според обич следните неща: ЦСКА, България, Феновете на ЦСКА, българите,семейството
България,семейство,българите,ЦСКА,Феновете на ЦСКА
Цитат:
2) Подреди в низходящ ред според ненавист/омраза/несимпатичност следните субекти: ФК Левски,говедата,циганите,турците,ушев,буферите,
турците,циганите,ушев,ЛеФски,говедата,буферите (пловдивските де

)
Цитат:
3) Така и не мога да се сетя какво учиш....сподели този интересен факт + как се очертава сесията ?
уча География....2 курс съм,а сесията ми започва този Четвъртък с 2 изпита в едни ден

След това от Понеделник имам 20 дена практитки,и първия ми официален изпит е на 9 Юли
Цитат:
4) Ако ти се случи да присъстваш на втори 8:0 или 7:2, каква ще е най-първата ти реакция?
Ще реагирам може би първосигнално.....ще издивея още на стадиона
Цитат:
5) Подреди треньорите на ЦСКА, според това, кой се е представил най-добре...в низходящ ред: Феро Спасов, Пламен Марков, Чичо Митко, Йешич, Стойчо Младенов,
Чичо Митко,Стойчо Младенов,Йешич,Пламен Марков и Ферарио Спасов
Цитат:
6) При кой от 3те последни президенти си се чувствал най-уверен в успеха на ЦСКА?
Ами сега е най-силното усещане за нещо с Титаните.....има време ще видим
Цитат:
7) Ако треньорът на ЦСКА е треньор и на национала (както Стоилов е сега)...и осере нещата яко с национала, но с ЦСКА е добре..би ли го освиркал на мач на национала....а на мач на ЦСКА....или по-разширено...в крайна сметка кое е водещо в сърцето ти...клубното или национално пристрастие?
Хмммм много добър въпрос.....ами сега,като се замисля може би няма да го освиркам,ако е от ЦСКА и сгафи нещо с националите,така че може би в този случай клубът има леко предимство пред националния отбор
Цитат:
8 ) Преди кой мач на ЦСКА си бил най-уплашен и загрижен, че могат да ни ометат като куцо пиле - домат...?
Преди мача с Ливърпул при Йешич в София
Цитат:
9) Кога най-сетне ще седнем да пием една ракия
Живи и здрави след сесията.....или по време на самата сесия
Цитат:
10) Ако можеше да праснеш една форумка...нейният ник е: ?
Честно ли?.....по снимките,които съм виждал.....MERCES_LETIFER....ужасно сладка е