Дата и час: 31 Мар 2026, 12:14

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 404 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 27  Следваща

Грижите ли се за тялото и външния си вид!
Да, направо съм обсебена от това! По цял ден съм с маски на лицето и тялото... 6%  6%  [ 15 ]
Да, но в нормални граници. Старая се да изглеждам и се чувствам добре... 63%  63%  [ 150 ]
Не, обикновенно не се занимавам толкова с външния си вид! 6%  6%  [ 14 ]
Напълно съм се занемарила! 6%  6%  [ 15 ]
На моменти отделям доста време за себе си, на моменти дори се занемарявам! 18%  18%  [ 43 ]
Общо гласове : 237
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: За да сме красиви (само за момичета)
МнениеПубликувано на: 25 Май 2009, 22:29 
Драскач
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Solveig написа:
Ели, позната история... Само дето моята коса , за разлика от твоята, е силно чуплива, а за бала реших да е къдрава. 4 часа една загубена фризьорка ме прави и с лак, и с маша. Не се отпусна по време на бала, но след първото измиване увисна. 2-3 седмици след това не се върна в познатото чупливо състояние, колкото и да я миех, а просто висеше отпусната и безжизнена. Mашите и лакът са зло. Не си упоразявай хубавата коса. За тебе - евентуално широки ролки, като преди да навиеш косата, я напръскваш с лимонена киселина. Държи доста дълго, особено ако косата е мека.

И при мен беше така...сутринта преди бала седях с ролки 3-4 часа , фризьорката изхаби 1 пяна и още толкова лак, но трябва да призная, че ефектът се запази близо 2 дена :lol: Първо бяхме решили с маша да пробваме, но сигурно щеше да отнеме цял ден... :roll: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 25 Май 2009, 22:31 
Alter Schwede
Аватар

Благодарил (а): 115 пъти.
Пфф днес бях с маша и ... се развали мн бързо. Вафлички рууулз

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 08 Юни 2009, 10:50 
Легендарен флуудър

Благодарил (а): 130 пъти.
Девойки, я да ви подпитам за епилаторите. :roll:
Моят е антика :lol: купуван е преди повече от 5 години, един такъв жълт e, смеееееех :) даже го няма по магазините вече.

Та съм си наумила да си купя ноФ!
Но какво да правя! Да избера по-нов (осъвременен) модел, отново на Браун (с 40 пинсети) или да пробвам Филипс с дискове?!
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp!
Вие от кои сте доволни?
:?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 08 Юни 2009, 11:18 
лейди британска котка
Аватар

Благодарил (а): 315 пъти.
Колко хубаво, че на два пъти съм подарявала епилатор за подарък и съм проучила пазара :lol:

Филипс с ротационни дискове е по-добрият вариант. И веднага ти давам причината:
- разликите в това как скубе косъмчетата не са особено големи. И Браунс с пинцетите си вършат работата доста добре
- пак - и двете рядко дават проблеми с врастнали косъмчета
- НО! Пинцетите се захабяват много по-лесно и по-бързо от металните ротационни дискове.

Вече зависи колко пари си склонна да дадеш. Сатинелчетата на Филипс ги има и по-евтинки, и по-скъпи.
Да кажем, че ето този е доста хубав. Масажираща приставка не ти трябва, никаква работа няма да ти свърши. Почти съм сигурна, че и бръснеща глава не искаш - иначе този тип епилаторче го има в няколко разновидности именно с различните му там екстри. Приставката за чувствителни зони обаче си е голямо предимство.

Оттам нататък сатинелите ги има като какви ли не нови модели. Охлаждащи приставки, пък не-знам-си-какво-си, не-знам-си-що-си... за тези неща ще могат да те консултират най-добре в някой голям магазин като Техномаркет.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 08 Юни 2009, 11:23 
Легендарен флуудър

Много благодаря, Силви :flower:
В общи линии и аз клонях към дисковете -- искам да пробвам и такъв -- пък и сякаш в Бг-мама също препоръчваха тях. Нямам нищо против да дам и повече пари, само че се чудя как така всичките на Филипс са все с 21 ротационни дискове, докато примерно при Браун разликата в цената се обуславя на броя пинсети -- 20 или 40. :roll: Но както и да е, сега разучавам упорито модели и в най-скоро време ще съм си избрала. :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 08 Юни 2009, 12:12 
Драскач
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Аз от доста време съм с Philips Satin Ice и съм доволна. :) Има охлаждащо устройство и ексфолираща част.Но вече не помня колко струваше.

Прикачени файлове:
HP6473.jpg
HP6473.jpg [ 12.75 KiB | Прегледано 955 пъти ]

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 08 Юни 2009, 12:46 
disorder and disarray
Аватар

Благодарил (а): 21 пъти.
Аз се скубя с Филипс навсякъде където се сетите, ама кожата ми вече е адски гадна, въобще не е гладка и не знам какво да я правя. Някой да има предложения? да преустановя с епилатора и да почна с некви кремчета? Помагат ли?

http://judysays.wordpress.com

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 08 Юни 2009, 12:54 
лейди британска котка
Аватар

1. Епилатор не можеш да използваш навсякъде. Някои места са за пинцета, други за кола-маска.
2. Епилирането по какъвто и да е начин води до дехидратация на кожата. Което ще рече, че трябва редовно да я ексфолираш и да ползваш добър хидратант на тези места. По този начин ще я поддържаш мека и гладка.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 08 Юни 2009, 13:03 
disorder and disarray
Аватар

Благодарил (а): 21 пъти.
MidwinterSun написа:
трябва редовно да я ексфолираш и да ползваш добър хидратант на тези места

като например? :roll:

http://judysays.wordpress.com

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 08 Юни 2009, 13:09 
лейди британска котка
Аватар

Ексфолирането става най-лесно ако позлваш от онези мрежести гъби за душгел, те вършат идеална работа. Можеш да ползваш и специален ексфолиращ продукт, но тях аз лично не ги харесвам, защото при честа употреба допълнително изсушават кожата. Докато гъбата с душ-гела (особено ако е на Dove) е просто перфектно.

Що се отнася до хидратанта - зависи много за коя част на тялото искаш да го използваш. За по-деликатните зони като подмишниците е необходимо нещо по-нежно. Това, което ми препоръчаха моите аптекарки, е един липо-лосион на Excipial - купих си го точно защото кожата ми се дразни лесно след епилация и особено след кола маска, пък и е подходящ за всяка една зона на тялото, дори и най-деликатните. Има и противовъзпалително действие и т.н. Не е евтин, все пак говорим за медицинска козметика. Ако обаче търсиш нещо по-обикновено, можеш да се разминеш и просто с хидратиращ лосион за тяло.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 08 Юни 2009, 14:54 
Стенограф
Аватар

Благодарил (а): 218 пъти.
MERCES_LETIFER написа:
Девойки, я да ви подпитам за епилаторите. :roll:
Моят е антика :lol: купуван е преди повече от 5 години, един такъв жълт e, смеееееех :) даже го няма по магазините вече.

Та съм си наумила да си купя ноФ!
Но какво да правя! Да избера по-нов (осъвременен) модел, отново на Браун (с 40 пинсети) или да пробвам Филипс с дискове?!
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp!
Вие от кои сте доволни?
:?

Ами аз като си избирах миналата година се двоумях точно между Браун и Филипс, и защото предишният ми беше Филипс, мислех пак такъв да взема. Обаче продавачката ме предупреди, че Филипсите от преди години и тези, които се произвеждат сега, нямат нищо общо като качество, новите много късали косъмчета, не хващали добре и т.н. Не знам доколко е вярно, но си взех ето този Браун - http://appliances.market.dir.bg/xoffer. ... shop_id=18 . Говорила съм ти за него, фенерчето му е страаааашно предимство и доста бързо епилира, не се налага да повтарям по няколко пъти на едно и също място. Има обезболяваща приставка, не знам колко обезболява, аз си ползвам другата за повдигане на косъмчетата, а и никога не съм имала проблем с болката, доколкото знам и ти :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 08 Юни 2009, 16:32 
Легендарен флуудър

Еее, знаех си, че ще има доволни и от двете марки. :? Баси трудната дилема! Какво да правяяяяя!
Но определено ще е епилатор, де, аз друго не мога да ползвам. Нямам нерви да чакам за кола маска, а фотоепилация/лазерна -- не им е сега сезона... :roll:
Judy е права за дехидратацията, и ние точно това обсъждахме ВЧЕРА със съквартирантките :) и аз установих, че всичките ми лосиони са някакви плодови, и специално отидох ДНЕС да си купя Garnier за extra dry skin (червената опаковка), защото съм чувала, че много помага. Отзиви -- след мъничко :P

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 08 Юни 2009, 16:41 
лейди британска котка
Аватар

Ами да, то и двете марки са много добри. На практика с нито едната няма да сбъркаш.
Това за новите филипси може и да е вярно - не знам, защото този, който ти дадох като линк, в действителност е по-стар модел, аз го имам от 3-4 години някъде. И при него ги няма тези неща с накъсването или пък да се налага да минаваш по няколко пъти на едно и също място. И наистина е много добър, досега няма човек, който да се е оплакал от него, но ако си търсиш нещо по-ново, тогава може би наистина Браун ще се окаже по-добрият избор.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 08 Юни 2009, 16:44 
лейди британска котка
Аватар

Excipial го изписват дерматолози? :shock: Я виж ти! :lol: (Но всъщност, като се замисля - логично, нали аз именно от аптека го купих...)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 08 Юни 2009, 16:52 
лейди британска котка
Аватар

На мен ли го казваш. Дори майка ми, която има проблем със сухи ръце и нищо, ама нищо не може да й помогне, ми го краде. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 404 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 27  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. За да сме красиви (само за мъже)

[ Отиди на страница: 1, 2, 3, 4 ]

в Потребители

pora_e_priqtel

46

4880

20 Фев 2010, 15:46

Gormoth Преглежда последните мнения