aL` написа:
Master_of_Sin явно още не си студентка, не си живяла на квартира, не си живяла на общежитие ? Ей такива надъхани младежи най-много ги обичам. Явно си и доста компетентна в студентстването като гледам колко поста си успяла да напишеш. Сигурно са все така компетенти, както и написаното в тази тема. Може би си мислиш, че и всичко написано от теб е истината, само истината и нищо друго освен истината, та за това е и удебелено. . . Ай . . .

Не е нужно да си груб(а). Защо си мислиш, че
Master_of_Sin не е права? Може наистина да намери читав хазяин, с читава квартира и перфектно да се разбира със съквартирантката си. И такива случаи има, даже са в пъти повече от тези, които се карат. Не виждам защо нападаш. Това което аз си правя като извод, от това, която тя сподели дотук в темата е, че вече е живяла с това въпросното момиче и изобщо през ума й не е минало че това, което аз споделям от моя скромен опит е възможно да се случи. Тя си мисли, че засягам приятелката й, аз обяснявам в общия случай как изглеждат нещата, без да съм наясно изобщо с отношенията им и така. Какво те кара теб да мислиш, че ние, врелите и кипели в студентстването сме повече в позиция да даваме напътствия и да й се караме, че видиш ли е неопитна и затова да не си отваря устата... Има една приказка "не питай старило, питай патило" - от тази гледна точка аз споделям във форума опита си със съквартирантки. Тя също споделя опита си:
Master_of_Sin написа:
Освен това вече съм живяла с нея известно време ..така че излишни са ти коментарите.

- забележи намигването накрая. Изобщо спазва напълно правилата за нетикет, не разбирам и какво против болдването на текст има....
Колкото до четвърти за белот.... Ама верно ли има трудности в намирането? Уау. А аз винаги съм намирала

Голям късмет хиляда години дето живея на територията на СУ да не ми се случи да открия тоя бъг с тримата в стая