Цитат:
защото има едно нещо, наречено отговорност!
И къде виждаш безотговорност?Единственната която аз виждам е това ,че прави сензация от детето си.Нито знаеш тези две жени какви са , нито нищо... Ами ако се окажат по - добри родители от 50% от хората по света?Ами ако се окажат и по - отговорни и от теб ?
Цитат:
Кат' си решила да си "присаждаш" к*р, то е добре и да си понесеш последствията от избора да се самоопределяш като МЪЖ! А главното последствие е, че Мъжете не раждат! Раждат жените, понеже имат яйчници и матка!, които не могат да се присаждат!
При положение ,че той е имал функциониращи яйчници и матка , какъв е проблема.Само да ти кажа ,че аз никога не бих могъл да обичам едно осиновено дето като свое.Много по различно е като детето е осиновено и като е твоя плът и кръв.Така че айде у лево.
Цитат:
Тая бивша жена, която е приемала хормони, за да стане мъж, бъкали са я с тестостерон, та да й поникнат косми по лицето, изведнъж решава да ражда... дете..
ми представете си в ква хормонална среда се развивал тоя фетус. Щото Тоя нов Мъж е бъкан впоследствие с други хормони, че да не абортира!
При изследванията на зародиши от някои си там..., не помня точно... се открива зависимост между получените от плода хормони и следващи сексуални отклонения... (примерно момиче, което в утробата е получавало повече тостостерон става лесбийка и т.н.) И не само сексуални!!!
Еми мислиш ли ,че не са направени първо изследвания , дали ще има някакви увреждания в детето , преди да бъде заченато ?Хайде стига глупости , със сигурност не са им позволили току-така да си родят дете , при положение че в САЩ има доста силно католическо влияние.
Дай някакъв източник за това ,че ако дете е получавало еди какво си ще стане лесбийка / гей.Защото според мен това е по - скоро зависи от интересите на самия човек , а не на това какво е получавал докато е бил в утробата на майка си.Защото има какви ли не малоумни изследвания и твърдения из интернет , които много често са без никакво покритие откъм солидни доказателства.
Цитат:
Тва е проява на пълна безотговорност към здравето на децата!!!
Ем и това как го реши.
Цитат:
После има хиляди начини, по които тия двамата са могли да имат дете - примерно е могло тва дете да бъде износено от някоя жена, а пак да има гените на родителите си! Ма не... Провокацията и излагацията трябва да са пълни... а скандалът трябва да е грандиозен!
Еми пак , доколкото знам върха в живона на една жена е това да роди.Явно все пак има отчасти останала женска психика.Пък и е съвсем друго детето да е родено поне от един от родителите ...а не от някаква непозната.
И да наистина не трябва да се прави от това медийна слава , обача щом се продаав и може да се изкарат пари ... защо не.Само това ме дразни в цялата история.Всеки има право на избор.И аз не харесвам много гейове , обаче щом не ми се бъркат не ми пречат.Кога най - после обществото ще се оттърси от комунистическото мислене.Примерно в Австрия на гейовете не се гледа с лошо , те си имат собственно общество , никой не закачат , никой и тях не ги закача.Там те са възприемани за нормални хора , просто с по - различни сексуални предпочитания.Така че хайде стига глупости.
Цитат:
ва всичкото е плод на два болни женски мозъка(тоакова чудо само жена може да го роди) с цел събиране на внимание...
Болни кучки!!!
В момента храниш собственния си пол ...

Бавария написа:
Абе т'ва Тери Пратчет е егаси тъпата книга