Марина, явно не разбираш изначално, това което се опитвам да ти кажа.
Ще се опитам да бъда прост:
Цитат:
Останалото общество, което не дискриминира хората,
е по- вероятно да изчезне, от колкото да изчезнем ние.
Не, закона забранява дискриминацията относно сексуалната ориентация. Вие ще изчезнете доброволно или насила.
Цитат:
Лесно е - ние си падаме съответно
аз по мъже, мъжете по жени - и това е нормалното развитие - това се нарича прогрес,
еволюция или както искаш го наречи.
Не, това е нормалното базисно състояние, а не развитие - хомосексуалността се е зародила паралелно с хетеросексуалността. Хората се разножават, ако са от втория тип. Но това не пречи с развитието на науката, и първия тип да може да се размножава вече. Това е самата тема - дали искате хомосексуалните да се размножават, защото за хомофобите, това е единствената надежда да няма гейове и лесбийки...
Цитат:
И Кристо - тия моралисти, дето ни наричаш, са прогресирали много повече, от колкото
тия дето се плякат и се ****, където и с каквото им падне. Според мене поне е така.
Не, не са прогресирали - всички сме прогресирали, и всички се пляскаме с каквото ни падне. И ти, и аз, и останалите. Няма такова деление на изцяло-моралисти и изцяло-либерални. Ти си моралистка що се отнася до хомосексуалността, но си далече от морала, в други сфери. И с всички е така. Няма как да разделяш хората на такива с твоите възгледи и на други....
Цитат:
Мисля си, че всички дето сте толко толерантни заслужавате да имате гей или лесбийка
в семейството -деца имам предвид, да ви видя хората без предразсъдъци.
Казваш го, сякаш е нещо гадно!? Ти не си добре, извинявай. Мислиш си, че като пожелаваш дете-гей, все едно ми пожелаваш дете-инвалид. Ама не е така. Сексуалността не пречи на 1 човек да е нормален. И съм сигурен, че едно хетеросексуално момченце, ще ти създава повече проблеми, отколкото едно хомо-момченце на мен. Сексуалността не е болест, че да ни ПРОКЛИНАШ с нея. Смешно е. Аз ти пожелавам, да те дискриминират, както ти дискриминираш различните от теб, за да видиш, какво е от другата страна. За да ти се променят възгледите, които са далеч от съвременната реалност. Порасни - моля те...