got написа:
Междувпрочем - малко се отклонявам от осн. тема, но и аз бях неприятно изненадана от наглостта на политиците в НС...Някои от тях се държаха меко казано " несериозно".

Все едно бяха в кварталното кафене...А те ни решават съдбата!!!

Ами че то още от откриването си беше така

Помня, че гледах прякото предаване по БНТ и много, ама много се смях. Като се започне от изцепките на Волен, заядливото и инфантилно поведение на повечето депутати и още няколко странични работки, които искрено ме забавляваха
По темата - Логика има, но не го вярвам, все пак всичко, което излиза като новина в пресата, е силно преувеличено или изобщо не вижда бял свят.
Какво още правим в Ирак? Ами мисля, че и сам си знаеш отговора. Не е повод за гордост... Даже няма и какво да му се обсъжда.
Аз вече спрях да подхранвам илюзията, че някой е отишъл в НС, за да бъде истински полезен и то НЕ предимно на себе си! Но все пак не съм съгласна, че те ни решават съдбата - човек винаги има право на избор
Както и да е - дано предупреждението все пак стигне до тези, които трябва да се вслушат в него, и накрая някой да се сети какво и кога е обещавал