Дата и час: 02 Апр 2026, 14:26

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1524 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 102  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Български футбол
МнениеПубликувано на: 04 Юни 2009, 00:19 
Легендарен флуудър

Благодарил (а): 0 пъти.
pink floyd написа:
Внимавайте по мачовете с тия бомби (особено Левски, понеже и вие хвърляте)!
Оня ден (Ботев - Вихрен) една титанична падна в сектора и рани някоко човека, повреди уредбата и проби дупка в пода на вишката!! Голям ефект имат взривовете, ама не искам после да почваме мача с минута мълчание, баси. На един пич цялото му лице беше в кръв.

Да, ама останахме в групата! :P

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Юни 2009, 07:59 
падна Маца в каца
Аватар

Благодарил (а): 1 пъти.
Да му мисли Афганистан на 13-ти! :P Дано стане атмосфера като на мача, дето паднахме 4:0 - избухнахме, а джамиите ни гледаха като насрани.
---
Митак, прав си отвсякъде, обаче аз поне не съм примрял за журналистическо признание.. или пък благоразположението на разни баби + мнозинството нещастници, които населяват родината ни. Ти остави "хулигани", "лумпени и наркомани"; имаше едно заглавие в 7 дни: "Феновете на Ботев са ИЗРОДИ"..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Юни 2009, 10:30 
Легендарен флуудър

Аз съм изрод! :roll: Допада ми! :P :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Юни 2009, 17:02 
падна Маца в каца
Аватар

На днешния ден преди 59 години се е родил най-големият благодетел на българския футбол - бизнесменът от Брягово димитър христолов.
ЧРД, чичо Митко, за празника канарите очакваме много радост, свещи и да почерпите с жито!
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Юни 2009, 18:35 
Europa League
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
Няма ли да му пратите торта с бомба?
Като духне свещта и да гръмне :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Юни 2009, 21:00 
Alter Schwede
Аватар

Благодарил (а): 115 пъти.
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=79790

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Юни 2009, 16:30 
падна Маца в каца
Аватар

Цитат:
[...]През последните три месеца любимият ни клуб бе докаран от лицето Димитър Георгиев Христолов до безпрецедентен в своята история финансов колапс, който поставя на карта не само професионалния статут, но и самото съществуване на ФК Ботев Пловдив. [...] Ние повече не желаем името на клуба ни - една от емблемите на българския футбол - да се свързва с името на този изцяло компрометиран човек, както и с неговата безочливост и безнаказаност!
Затова този път ще бойкотираме така нареченото Дерби на Пловдив и призоваваме към съпричастност всички фенове, милеещи за отбора и нека никой не влиза на порутения стадион. Цял сезон бяхме настрана от случващото се в клуба ни, спряхме организираните пътувания, спряхме подкрепата в името на славната идея, спряхме да даваме импулса и динамиката от трибуните. Нека сега всички, които милеят за футбола в България, които са се радвали на малкото качествени мачове в нашето първенство, да разберат, че футболът умира с всеки изминал ден. [...]
Макар и в началото идеята за начина на протест да не намери единна позиция в нашите редици, след неспортсменската постъпка на нашите съграждани в мача им срещу Вихрен вече няма и човек, който да е на по-различно мнение. Тази тяхна постъпка на лека жена доказа, че Локомотив вече не е пловдивски отбор и това обезличава смисъла на предстоящия мач. Да мразиш Ботев повече отколкото да обичаш своя собствен отбор е равносилно на твърдението, че "бивши курви няма".
[...]
Поради тези причини взехме следните решения:
1.Няма да присъстваме на порутения стадион и няма да има организирано шествие.
2.Средствата за този мач които бяха отделени от нас ще отидат в помощ на нуждаещите се деца от региона.
3.Призоваваме нито един фен да не си купува билет за мача
4.Знамената ни ще останат обърнати в знак на протест.
5.Стюарди около и в стадиона ще следят за дадените указания и мирно ще може всеки фен да се консултира с тях за всички събития които ще се случат преди, по време и след мача.

НЕКА ЗАЕДНО СПАСИМ ЧЕСТТА НА БОТЕВ И ПЛОВДИВ
Фен клуб Ботев 1912, Лудата Банда, Тракия Фронт, Бунта Север, Sofia Club Botevista

Тва е. :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Юни 2009, 19:46 
Легендарен флуудър

Срещу юветата - не мога да ви подкрепя. :roll: Аз специално заминавам за Пловдив за дербито. :P Взимам и един тукашен чичо дори, който не е стъпвал на стадион "Ботев" от 10 години. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Юни 2009, 20:01 
падна Маца в каца
Аватар

Joker написа:
Срещу юветата - не мога да ви подкрепя. :roll: Аз специално заминавам за Пловдив за дербито. :P Взимам и един тукашен чичо дори, който не е стъпвал на стадион "Ботев" от 10 години. :wink:

Човек, клетката ще е празна, това е решено официално на срещата между тарторите и полицията! В събота на касите ще са Челси, Божо, Бакала, Шенчев, Нейчев, начело на голяма чета и няма да дадат никому да си купи билет, камо ли после да влезе на Лайнута. На другите трибуни няма проблем да отидеш, но секторът за гости ще е ПРАЗЕН - не знам при това положение какво ще правиш на джамията :P
http://sport.plovdiv24.com/94456.html
http://sporta.bg/?load=Football::Articl ... shipId=636
http://www.donbalon.eu/news52190.html
http://www.sportal.bg/news.php?id=178017
Взели са най-доброто решение! Отидете наесен, сега ще видите само шайка разбеснели се цигани... Бдв хореото на ромите е било тематично срещу нас и като са чули на срещата, че ще си го гледат сами, са отворили еееееей-такива усти :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Юни 2009, 20:12 
Легендарен флуудър

Виж, аз отдавна не гледам от секторите на агитките. Ще бъда с един братчед, който е единственият локомотивец измежду 8 бройки! А и чичото е тежкар и никога не би отишъл в агитките, нищо че е най-яростният ботевист на неговата възраст. Разказвал ми е стотици пъти за победите над Барселона, Гьотеборг, Байерн... над чорбата на Армията и над Левски (т.нар. серия на панаирните мачове, които винаги завършвали с по 4 гола в синята врата). Дори е бил арестуван на финала в Кърджали :mrgreen:
Христолов е временно явление, макар и много вредно. Ботев е един!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Юни 2009, 20:26 
падна Маца в каца
Аватар

Ок, не мога да те спра, но надали ще има какво да се види. :P
http://vbox7.com/play:ef3f363e , а в събота...
----
Аз сега го карам като превъзбуден малоумник по трибуните, представям си да присъствам на най-разгромната победа насред Герена 1:6 :shock: . Ще пукна, казвам ти... А не са далеч времената, когато Левски е идвал, за да загуби протоколно на Колежа или 9-ти септември. И всичко свърши, когато се махнаха брокерите в средата на 90-те и дойде изчадието.
---
Разправяйте каквото щете, ама тва да няма поне един буфер във форума да се дразним взаимно, не е работа...
Късметлии сте вие :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Юни 2009, 22:42 
Легендарен флуудър

Аз не се дразня на буферите. Те са ми четвъртият отбор след Марица и Спартак... :wink:
Първото ми гадже беше юве, горкото. Една от 100-те причини да не продължа дълго с нея...
Някой беше писал тук, че ботевистите сме прекалено готини. Прав е, както виждаш :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Юни 2009, 20:54 
Дръменбейсонафт
Аватар

pink floyd написа:

Ххахахахаха....нема по-ненормален клип...ахахаххахаха

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Юни 2009, 14:49 
падна Маца в каца
Аватар

Мощно в дивия за БНТ!! :connie_nutzo:
Ще дават не Локомотив-Ботев, а гостуването в Благоевград на Левски. егаси, и най-майна-предубеденият болен мозък не знам как може да го роди това!!
*** за Канал 1 и зрителите му!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Юни 2009, 17:57 
Europa League
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
Колега, за какво се палиш?
На пловдифския мач нали ще заселите БНТ-то. Страх ги е Ивчо Ангелов или Ники Ибришимов да не ги удари нещо по главата, барем поумнеят. Отиват където им е удобно - миролюбиво Пирин полягат на Лецки и готово.

А от следващия сезон нали БНТ няма да дават БГ мачове на клубно равнище, доколкото разбрах? 7 мача от всеки кръг по ТВ2 и Ринг.
За Б*НТ 1 само национала и куреца.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1524 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 102  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Български футбол 2

[ Отиди на страница: 1 ... 82, 83, 84 ]

в Спорт

ники

1252

60504

30 Сеп 2013, 09:38

Judas Преглежда последните мнения

Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Български футбол - Първобитен футбол

[ Отиди на страница: 1 ... 49, 50, 51 ]

в Спорт

Бeтон

758

26495

10 Май 2009, 23:59

^PrincessA^ Преглежда последните мнения