Дата и час: 22 Яну 2026, 01:21

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 130 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Само да си кажа
МнениеПубликувано на: 13 Юни 2009, 15:22 
Alter Schwede
Аватар

Благодарил (а): 115 пъти.
Kristo,
изглежда не си разбрал нищо от онази тема и не ми се иска пак да повтарям. Аз се дразня
на извръщенията, които стават по света. Намесих хомотата поради единствената причина,
която и ники посочи - тва си става течение, мода, преди 20 години не е имало толкова,
колкото има сега. Същата работа и с онзи хермафродит. Сега е един, ама то се почва от някъде.
Разбрахме се, че не ми пука кой кво си прави в леглото, стига да не ми го афишира, както
аз не афиширам с кой и как правя секс. Така да ти навират постоянно в очите кво им се иска
и как им се иска е меко казано дразнещо. А повярвай ми познавам не един и двама гейове,
които по нищо не са ми показали, че са хора, на които не им пука за чуждото мнение. Аз не
съдя за човека по това дали е хомо или хетеро, но мненията на разните му там поддръжници
на идеята да сме толерантни /каквито междудругото сме, защото не ми пука за тяхното
съществуване, оставила съм ги да си живеят, т.е аз не им преча, да не ми пречат и те, и тва
ако не е толерантност какво е? да ги обичам и да се плякам с тях ли?/, ме отказаха от такова
поведение. Вие си знаете ценностите, аз си ги знам също. Така че май няма вече за кво да се спори.
И не, не съм ти пожелала конкретно на тебе да имаш такова дете, а на всички, които обичат
гейовете и лесбийките /ама не само ги обичат, ъхъм.../. И така, нека всеки си хване по един
и стане хомо. Да видим кво ще излезе от цялата работа.
Идеята на онази тема беше всеки да каже дали тоя дето си е сменил на практика два пъти пола,
трябва да бъде подкрепен в тва му дело. Според мене като е искала да стане веднъж мъж, да си
е останала така. Но няма значение, станалото станало, мен ме притеснява фактът, че тия случаи
ще се умножат... Ама явно тва никой не го чатна от мненията ми, колкото и пъти /1000/ да го казах...
Както и да е... Метъъл

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 13 Юни 2009, 15:31 
лейди британска котка
Аватар

Благодарил (а): 315 пъти.
Според мен всички го чатнаха, но почти никой не се съгласи с това. Аз също не мисля, че сега "всички мъже ще тръгнат да си раждат деца"...
Най-малкото, обстоятелствата, при които този човек се е съгласил да износи дете, са твърде уникални, за да могат да се повторят толкова пъти, колкото се опасяваш ти, че може да стане.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 13 Юни 2009, 15:50 
disorder and disarray
Аватар

Благодарил (а): 21 пъти.
Ъ извинявай Кристо, аз не знам кой преди ме караше да пишем заедно стихчета и да си чатим, а изведнъж ми разправяш, че съм семпла и ЛИЦЕМЕРНА? хахаха айде не :wink: Не смятам, че си педал :roll: Нямам мнение за теб, не съм и седнала да размишлявам кво точно си мисля за еди-кой си от форума (с 1-2 изключения :mrgreen: ), не съм те виждала дори как искаш да имам некакво истинско мнение?

Цитат:
Доста лицемерно от твоя страна, сякаш да си различен е хубаво нещо, само като се отнася за теб?

Има различни "различности", сеш' се?

http://judysays.wordpress.com

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 13 Юни 2009, 16:00 
Добрата фея
Аватар

Благодарил (а): 920 пъти.
Може ли да си кажа, че темата за Форумното ми вдъхновение още не е отключена...
а аз имам да допълвам.. :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 13 Юни 2009, 17:24 
очарователен тормозник
Аватар

Благодарил (а): 410 пъти.
JudyRamone написа:
Има различни "различности", сеш' се?

Тц, няма!
Всеки е различен сам за себе си. Но всяка различност е равносилна на всяка друга. Не може ако сме различни от масата по слушана музика, това да е яко, щото сме уникални, а ако сме различни, защото сме бисексуални - това да не е яко. Това е цинизъм.

Това е все едно да кажа, че не ти си различна от хората, а те от теб - и те са уникалните, а ти си част от тълпата. Тъпо, нали?

Това, че не можеш да приемеш всички други "различности", говори само, че ти си част от една огромна тълпа захлупени хорица. Настрана от вкусовете и морала - не можеш да излезеш и да кажеш на субекта А, че е нелепо да е мъж, който ражда, защото ТИ не се кефиш на такива - проблема не е негов, а твой. Ти имаш да си оправяш мисленето, не той. Най-малкото, защото си никоя да размахваш пръст, както няколко пъти споменах. Ама айде пак - не си никоя да размахваш пръст на различните хора, различни не само от останалите, но и различни според собствените ти ценности и морал.

Цитат:
Намесих хомотата поради единствената причина,
която и ники посочи - тва си става течение, мода, преди 20 години не е имало толкова,
колкото има сега. Същата работа и с онзи хермафродит. Сега е един, ама то се почва от някъде.

1. Откъде знаеш?
и 2. Откъде пък знаеш?
Как преди 20г. не е имало гейове? Елтън Джон, Джордж Майкъл... ? То в древен Рим е имало, ти мислиш че хомосексуализма почва от 80те?
Не мисля, че някой ще последва примера на "онзи хермафродит". Няма да стане масово - само страховете и параноята ще са масови... ама техен си проблем...

you've arrived at panic station!

Последна промяна Kristo на 13 Юни 2009, 17:32, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 13 Юни 2009, 17:27 
Чалгар
Аватар

Благодарил (а): 64 пъти.
Спорът от преданта тема се прехъврли тук. Залагам на заключване до довечера :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 13 Юни 2009, 17:29 
очарователен тормозник
Аватар

ники написа:
Спорът от преданта тема се прехъврли тук. Залагам на заключване до довечера :lol:

Tва ми е целта.. :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 13 Юни 2009, 17:32 
disorder and disarray
Аватар

Не бе, няма , Ники, споко :mrgreen: Ето виж защо:
Цитат:
Тц, няма!
Всеки е различен сам за себе си. Но всяка различност е равносилна на всяка друга. Не може ако сме различни от масата по слушана музика, това да е яко, щото сме уникални, а ако сме различни, защото сме бисексуални - това да не е яко. Това е цинизъм.

Ми окей , аз по принцип съм цинична и това въобще не го смятам за минус.
Цитат:
е можеш да излезеш и да кажеш на субекта А, че е нелепо да е мъж, който ражда, защото ТИ не се кефиш на такива - проблема не е негов, а твой.

ами всъщност мога?
Цитат:
Ама айде пак - не си никоя да размахваш пръст на различните хора, различни не само от останалите, но и различни според собствените ти ценности и морал.

А да съм казала, че съм някоя?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 13 Юни 2009, 17:40 
очарователен тормозник
Аватар

Ми аре като можеш, пусни си тема и почни хейтването там, аз ше си мълча и ще гледам сеир... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 13 Юни 2009, 17:46 
Sick Satisfaction
Аватар

Благодарил (а): 357 пъти.
Kristo написа:
Ми аре като можеш, пусни си тема и почни хейтването там, аз ше си мълча и ще гледам сеир... :roll:

Не е добра идея, защото пак ще почнат масови обиди и накрая като нищо да има баннати от форума.
Аз ви предлагам на следващата форумна среща да изчерпаме темата лично, далеч по-безопасно ще е :D
Тук повече нямам какво да кажа. Очевидно е, че до края всеки ще си джафка неговото и ще стигнем точно до никъде. А точно сега съм в сесия и нямам свободното време на някои хора по цял ден да кисна във форума и да спамя хейтърските теми. :bounce:
So good luck на ентусиастите 8)

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 13 Юни 2009, 17:51 
disorder and disarray
Аватар

Ама кво хейтване? В последния ми пост нямаше такова нещо :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 13 Юни 2009, 17:52 
Чалгар
Аватар

Ааа, добре Джуди, много добре :)

Кристо между другото това за различната различност и тяханта равнопоставеност е голяма глупост. Айде сравни ми един гей с един педофил. Сега не се цитирай от другата тема, защото знам, какво ще кажеш и как ще избягаш от конкретната ми критика към поста ти.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 13 Юни 2009, 17:55 
очарователен тормозник
Аватар

ники написа:
Ааа, добре Джуди, много добре :)

Кристо между другото това за различната различност и тяханта равнопоставеност е голяма глупост. Айде сравни ми един гей с един педофил. Сега не се цитирай от другата тема, защото знам, какво ще кажеш и как ще избягаш от конкретната ми критика към поста ти.

Ам искаш да ти докажа, че да си различен по сексуалност (гей) и различен по харесвани секс. субекти според възрастта им (педофил) са равнопоставени като тип различност?

Много просто - отговори ми на въпрос - Ти ако трябва да избираш между гей и педофил, какъв би избрал да бъдеш? Ако кажеш - нито едното, значи са равни по всички критерии.

Готово...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 13 Юни 2009, 17:57 
Чалгар
Аватар

Казвам гей. Другото е още по-отвратително. А сега да те видим ;)

Пък и не съм съгласен и с първото ти тврдение. Пък и законодателят тук е на моя страна.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 13 Юни 2009, 18:04 
очарователен тормозник
Аватар

ники написа:
Казвам гей. Другото е още по-отвратително. А сега да те видим ;)

Пък и не съм съгласен и с първото ти тврдение. Пък и законодателят тук е на моя страна.

Очаквах да избереш да си "гей" - ама тя логиката е ясна - да си педофил е незаконно. Ако и двете бяха законни, щеше ли да има разлика в този тип различност?

Иначе, съм казвал, защо да си педофил е незаконно - секса с малки деца уврежда психиката им, законодателя е преценил, че този фетиш, би следвало да се ограничи (с какъв успех - вии си преценете) т.е. педофилията е незаконна. Но това не значи, че е нещо гадно. Нима искате да кажете, че в средновековието, когато Иван Асен е е женел 2годишната си дъщеря, не е било педофилия? И че днес децате не почват да правят секс на 13/14 а точно на 18тия си рожден ден? Или че преди век и нещо, не са женели децата на такава възраст пак - 13/14, а какво остава да ти следят за пълнолетие и прочее...

Иначе има и другия вариант - геронтофилията защо не е незаконно щом педофилията е?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 130 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща