Дата и час: 16 Яну 2026, 13:12

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 210 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Детска му работа.. :D
МнениеПубликувано на: 14 Юни 2009, 20:29 
Добрата фея
Аватар

Благодарил (а): 920 пъти.
Робин Худ :cheers: - с лисицата... номер 1.. скоро го гледах,но като не е озвучен на български, нее същото :(
Красавицата и Звяра - гледала съм го стотици пъти... Звярът ми беше слабост :oops: и мислех Бел за глупачка :?
Пепеляшка - толкова обичам тия малки мишлета :P
Ариел - .. на Рачето как му беше името :roll:
101 далматинци под номер 5..
Иначе много тегави са ми били винаги Спящата красавица и Цар лъв... нямам идея защо...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 14 Юни 2009, 20:39 
лейди британска котка
Аватар

Благодарил (а): 315 пъти.
Себастиан се казва рачето :P

Между другото, всичките тия филмчета само ги опорочиха с продълженията, които им направиха. Май само за Цар Лъв нямам лоши впечатления като трилогия. Ариел е просто кошмар. Ами втората част на Покахонтас? Тя заминава за новия свят и там се влюбва в друг... :shock:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 14 Юни 2009, 20:55 
My kinda heaven
Аватар

Благодарил (а): 194 пъти.
MidwinterSun написа:
Тя заминава за новия свят и там се влюбва в друг... :shock:

Обаче гледай колко е забавно - когато това стане в реалния живот, го приемаме за нещо що-годе нормално. А в книжките и филмчетата се потрисаме от ужас при подобно развитие.
Пък Звяра на мен ми е аааауууу... *много голяма слабост*. Веселото е, че колкото тестове направих по темата във Фейсбуук (а аз май ги изръшках всички покрай любовта ми към кукления театър), все ми даде или резултат, че аз съм Бел, или че трябва да търся Дзверо. Идеи?

М, впрочем, ДКТ Стара Загора направиха страхотен спектакъл по "Красавицата и Звяра" - наистина прекрасен, даже леко разплакващ, честно казано.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 14 Юни 2009, 21:02 
лейди британска котка
Аватар

Благодарил (а): 315 пъти.
Търговецът на кристал написа:
MidwinterSun написа:
Тя заминава за новия свят и там се влюбва в друг... :shock:

Обаче гледай колко е забавно - когато това стане в реалния живот, го приемаме за нещо що-годе нормално. А в книжките и филмчетата се потрисаме от ужас при подобно развитие.
Пък Звяра на мен ми е аааауууу... *много голяма слабост*. Веселото е, че колкото тестове направих по темата във Фейсбуук (а аз май ги изръшках всички покрай любовта ми към кукления театър), все ми даде или резултат, че аз съм Бел, или че трябва да търся Дзверо. Идеи?

Еми да, все пак това е детско филмче. Вечната любов, м? Къде отива тая работа. Много ме разочароваха, ако трябва да съм честна.
Дзверо има много готин глас в българския дублаж. =P И мисля, че го харесвам толкова много, защото той е активен персонаж - не е като принцът на Пепеляшка, дето си седи там и нищо не прави :lol: Или както в другите филмчета, където в общи линии сюжетът се развива с девойката на централно място. (Макар че и Аладин е готин, но от това филмче винаги съм предпочитала Жасмин :mrgreen: )

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 14 Юни 2009, 21:04 
Танцуващия с клавиатури

Благодарил (а): 5 пъти.
Blood Countess написа:
Преди бях адски запалена. Нещо напоследък не ми остава време да го гледам. Особено ме разтърси новината, че един от любимците ми (Крис Беноа) е убил жена си и детето си, а после се е обесил...

Aз пък точно тогава го харесах...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 14 Юни 2009, 21:10 
Танцуващия с клавиатури

Дъждът върху лицето написа:
... иначе на мен ми липсват Приказките на братя Грим, който даваха по нова. Преди имаше едно предаване Милион и едно желания с кака Лара и пускаха детски 2 часа, по желания на зрителите... дали го има още?

Ахам , и аз си ги спомням тея...малко по-голям бях. Ма се сещам от милион едно желание - даваха Батман, спомням си една приказка, за един, който уби добър великан, стискайки сърцето му (рабзира се, той повери сърцето на една девойка, тя се обърка и го даде на братята си, които уж "добри" и "човечни" убиха "лошия" великан....)....

Сещам се и за някои от приказките на братя Грим, страшните ми бяха любими. Направени бяха доста ефектно, или сега просто разкрасявам всичко....

Най-вероятно така ще да е - тва са просто сантименти, няква носталгия, нещо, което няма стойност, а аз му придавам такава...Че няма смисъл е ясно.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 14 Юни 2009, 21:25 
My kinda heaven
Аватар

MidwinterSun написа:
(Макар че и Аладин е готин, но от това филмче винаги съм предпочитала Жасмин :mrgreen: )

Аз онзи ден, гледайки спектакъла на един приятел, осъзнах защо принцесата на Дисни се казва Жасмин. Просто никой американец не може да изрече Бадрулбудура. :mrgreen: А би било забавно...

Марков, съвсем не грешиш за братя Грим. Обаче не могат да се мерят с ужасиите на Вилхелм Хауф, аууууу... Ама те са си приказки за възрастни - аз не познавам дете, което да го обича, просто защото не мисля, че има дете, което го разбира. :?
Колкото до братя Грим - техните приказки са ми страшни, но не колкото тези на Вилхелм Хауф и тъжни, но не толкова, колкото тези на Андерсен. Тоя тип го мразя дори повече, отколкото го обичам.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 14 Юни 2009, 21:31 
Танцуващия с клавиатури

MidwinterSun написа:
(Макар че и Аладин е готин, но от това филмче винаги съм предпочитала Жасмин :mrgreen: )

Аз онзи ден, гледайки спектакъла на един приятел, осъзнах защо принцесата на Дисни се казва Жасмин. Просто никой американец не може да изрече Бадрулбудура. :mrgreen: А би било забавно...

Марков, съвсем не грешиш за братя Грим. Обаче не могат да се мерят с ужасиите на Вилхелм Хауф, аууууу... Ама те са си приказки за възрастни - аз не познавам дете, което да го обича, просто защото не мисля, че има дете, което го разбира. :?
Колкото до братя Грим - техните приказки са ми страшни, но не колкото тези на Вилхелм Хауф и тъжни, но не толкова, колкото тези на Андерсен. Тоя тип го мразя дори повече, отколкото го обичам.

Ще ги погледна значи. Предполагам ги има, преведени :drunken:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 14 Юни 2009, 21:35 
My kinda heaven
Аватар

Има ги, има ги - тоя е бил много болен мозък. Умира на 25, обаче оставя доволно количество психарии за деца (и не само, де, ама другите му творби не ги познавам и не мога да говоря). Много му се кефя. Пък и, най-малкото, е открил, че девойките нерядко са гъски. :reindeer:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 15 Юни 2009, 20:49 
Постоянно присъствие
Аватар

Благодарил (а): 1 пъти.

Е, аз съм едно такова дете. :lol: Отдавна не съм ги чела, но много ги обичах навремето и ни най-малко не ме плашеха. За разлика от тези, събрани и записани от Братя Грим.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 15 Юни 2009, 20:55 
сладоледено-шоколадово-спагетено чудовище
Аватар

Благодарил (а): 151 пъти.
Solveig написа:

Е, аз съм едно такова дете. :lol: Отдавна не съм ги чела, но много ги обичах навремето и ни най-малко не ме плашеха. За разлика от тези, събрани и записани от Братя Грим.

И аз много ги обичах :mrgreen: Малко зловещи бяха наистина, ама много интересни. А на Братя Грим хич не ми бяха страшни.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 21 Сеп 2011, 15:13 
Плиний Стари
Аватар

Благодарил (а): 98 пъти.
Леле, минали са повече от 4 години, откакто пуснах тая темичка, но не мога да не споделя какво намерих: цяла серийка на "Приключенията на Хлорофил"!!!

Ето първа част, ето и втора.

Всички образи са тук: Хлорофил, изгората му Маева, Антрацит, живеещата в пералня Малария, Елегантния...
Направо щях да се просълзя, като го видях това филмче. :albino:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 21 Сеп 2011, 15:19 
Добрата фея
Аватар

да и аз ги набарах, ама нищо не им разбирам.. :/

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 04 Сеп 2012, 21:32 
Гутенберг
Аватар

Благодарил (а): 193 пъти.
бе не знам... аз много слабо го помня тоя хлорофил... явно нещо не ми е бил интересен щото не е било анимация
ъм.. а иначе и зомбайо го има във vbox-a даже и на български :)

Сифон Злобил :mrgreen:

и ето това също доста ме кефеше :D
особено интрото

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 06 Сеп 2012, 12:42 
Добрата фея
Аватар

Да де, ама днес някак не са ми толкова вълнуващо интересни, както ги възприемах преди 10+ години..
доктор злобюл и зомбайо има предвид..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 210 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Работа в Горска детска градина

в Работа, стаж и кариера

Knyajevo

3

663

16 Авг 2011, 18:40

fluffy cloud Преглежда последните мнения