cherry_kiss написа:
Loli написа:
А така Плазмодий, браво - демотивирай конкуренцията
Jelena, за пръв път чувам, че психология в НБУ е по-добре от колкото в СУ.Можеш ли да обесниш малко повече? До колкото знам, преподавателите са същите, а базата на НБУ е много по-добра, но освен това, какви разлики има в полза на НБУ?
аз четох доса в интернет и определено от НБУ са по-доволни като имаш предвид,че учителите от СУ преподават и в НБУ

И аз бих предпочела НБУ, но там пък таксите са по-високи

и аз ще се радвам на повече инфо от Jelena.
Момичета, аз лично дори не съм ходила в НБУ, но тази информация я имам от една колежка, която е там психология 2-ри курс, а да допълня, че преди е завършила международни отношения в СУ и знае какъв е халът там Наскоро си говорихме с нея за психологията в НБУ и ето каккво ми написа:
Цитат:
Wow! Az sam v pove4e ot vastorg ot NBU. Ne samo bazata, a prepodavatelite sa na tolkova visoko nivo, super otzivchivi, vinagi v usluga na studentite. Psichologiqta v NBU e mn populiarna i s mn golemi tradicii. Naistina sa na mn visoko nivo. Ne znam kak e psichologiqta v drugite universiteti, ama tuk do sega da 4ukna na darvo ne moga da s eoplacha ot nishto. Niama da namerish student po psychologiq v NBU da ne kaje sastite neshta

Az ne znam dali si spomnia6 no sam zavarshila Mejdunarodni otnosheniq v SU i kato pravia sravnenieto na ednoto i drugoto misto i zatova smeia da govori s takiva superlativi
Tam vinagi biaha mn stari razbiraniqta i u4ehme po edni programi, kadeto sa u4ili roditelite na moite kolegi, a tuk sa samo mladi hora i super otzivchivi”
В СУ ситуацията е малко по-различна, имаме някои не много млади преподаватели. Вярно е , че някои преподават по стари системи и мое лично мнение са коне с капаци. Но разбира се и в СУ има много добри преподаватели. Просто зависи кой какво разбира под „добър преподавател”
А това, че преподавателите от СУ ходят в НБУ е така, но не всички ходят. Така че реално няма пълно препокриване.
Както ви казах, ако може да си позволите НБУ, чувала съм добри отзиви конкретно за психологията там, но пак ви казвам - в СУ също може да се учи, зависи колко влагате. Защото и в НБУ да влезете, ако не работите самостоятелно, нямате желание и чакате на готово - файда няма .
НЕ се обезнадеждавайте! Ако дойдете при нас - поне ще се запознаем и ви обещавам да ви помагаме