bazunek написа:
nightwish написа:
Случаят,който описа е по-различен.Момичето изпитва някакви чувства към него.Аз имах предвид двамата да имат само приятелски чувства помежду си и да имат достатъчно разкрепостено мислене.Би трябвало в такава ситуация да няма наранени.
Хм, някак си ми е трудно да повярвам, че едно нормално същество от женски пол би преглътнало наличието на друга жена без капчица обида и неприязън и към двамата. Досега не съм срещала жена, която да не страда от компекс за "единственост" в живота на всеки мъж в живота и.
След приятелски секс в един момент отношенията се израждат и престават да бъдат приятелски, а още по-малко любовни.

Или момичето ще развие някаква форма на любов, или момчето ще започне да се държи като леке...
ми аз приятелския секс явно го разбирам по по-различен начин - не става въпрос някое момче да ходи и да спи с най-добрата си приятелка, докато ходи с друга; това никоя уважаваща себе си жена не трябва да го допуска според мен. по-скоро го разбирам като това двама приятели, които понастящем са "сингъл" да стигнат до един такъв етап, когато се привличат и стигат до секс. дали нещата ще се развият към връзка или ще приключат само с неангажиращ секс (неангажиращ в смисъл до появяването на нещо по-сериозно в живота на единия) зависи как двамата гледат на станалото. но най-малкото като знае че приятеля й е женкар по принцип, според мен момичето не трябва да допуска да му стане поредна "бройка"... абе зависиси от хората, просот няма универсално решение. а за твойта приятелка много жалко, но наистина освен да му тегли на тоя една просто нищо не може да направи. да показва такава зависимост и нужда от него даже й вреди... но според мен тя не е жертва на "приятелския секс", а на далеч по прозаичното "несподелена любов". на всеки се е случвало... дано да й мине бързо.