Уоу!
Благодаря, хора!
Мила1. Защо си избра книгоиздаване?Защото е яко.

Винаги съм обичала книгите и ми хареса идеята да се занимавам професионално с това. Самата работа по създаването им, не ме бива никак за писател, затова пък следващите етапи в живота на книгата също са страхотни^^
2. Какво те привлича в комиксите?Те хем не са точно книги, хем не са само картини, хем не са филми и анимацийки някакви, а са нещо качествено различно. Друг тип подаване и друг тип възприемане на информацията - изразих ли се достатъчно фжмк-арски?
3. С кого от форума би се разменила за един ден?С тебе. Много ме кефиш, затова. Ще бъде интересен ден.
4. С кой литературен герой би се описала?Трудно. Много трудно. Оприличи ме ти?
5. С кого от форума искаш да се запознаеш?Blood Countess, Norwegian Wood, с хората, с които съм писала по темите. Винаги е интересно човек да види на живо хора, с които е "разговарял" във форум. Или както би казала Дерменджиева, с които е комуникирал чрез посредник компютър. Всъщност, по-сложно би го казала. Както и да е...
6. Твоята идея за съвършения свят?Много дървета, чиста природа, повече свободно време и по-малко любими на Кунчев стихотворения^^
7. Колко готино е да си редактор на комикси?Много.

Интересно е, само че е доста по-трудно, отколкото изглежда на пръв поглед и още допускам разнообразни грешки и се чудя кога ще се науча.

Но като се науча ще е съвсем готино^^
Norwegian Wood1. Кога се къпа последно?Към три часа ме изкъпа дъжда, а после се изкъпах от него у нас.
2. Напиши съчинение в 2-3-4-5 изречения за жмуди. Моля. Какво ли е жмуда, почудих се аз. Отидох за жмуди. Но никой не ми даде и една жмуда, защото жмуди нямало. Че къде са тия жмуди?
3. Кои са ти любимите цветя?Зюмбюл, кокиче, люляк и още много.
4. Ако "Зелените" не бяха на избори, за кого щеше да гласуваш?Никаква идея. А сериозно обмислях, докато имаше вариант да не се съберат парите за депозита. Знам за кого нямаше да гласувам. Списъкът е безкраен.
5. Кое ти беше любимото детско като малка?Малкото пони, Спайдърмен, Звездните шерифи, Приказки на Братя Грим, Том и Джери, всичките филмчета по Астерикс... и един куп други.
6. А сега?Сегашните детски ме дразнят. Или са дебилни, или съм порастнала. Много ме дразни прекалено компютърната анимация.
7, Познай утре на изпита колко ще изкарам.Шест?
8. Защо книгоиздателят пресича пътя?За да избяга от лекция при Кунчев.
9. А защо не?За да си дочете книжката.
10. Какви плюшени играчки имаш?Какви ли не. Имам едно любимо спящо мече и една розова маймуна, която по-скоро е на мама.
11. Случва ли ти се да пиеш 100 кафета и цяла нощ да четеш преди изпит, или спиш спокойно?Не. Кафетата могат да ме задържат будна, но умът ми нощем не може да влезе в режим учене, каквото и да си причинявам. Спя - понякога спокойно, друг път - не толкова.
Ицооо^^
О, най-накрая я довлякох до тука...Йей.
Такам, нека видя...Гледай, гледай.
1. Изброй 3 специалности в СУ, по-яки от Книгоиздаване (не се прави - знаеш, че има такива)?Строго субективно. Зависи си от човека. Лично за мен най-добрата е тази. За друг човек ще е някой вид филология или нещо математическо, или нещо друго.
2. Коя ти е най-дразнещата колежка и защо?Според ситуацията. По време на час по редакционно-издателски системи имаше една колежка, която щеше да ме влуди. Два пъти поред бяхме на един компютър и едва се отървах от трети. Още ми държи оттогава...
3. За коя колежка, ако можеш да познаеш, Миро казва, че е интригантката на курса? (въпроса е с уловка, много мисли)Ками?
4. Любимо твое мое стихотворение? Ноу айдия^^
5. Пусни някоя твоя откачена снимка!Леда има як шал, а аз слушам поредна лекция за Далчев...(може би трябваше да пусна снимка, на която приличам на човек, доста хора тук не са ме виждали на живо и ще се поуплашат

)
6. Какво стана с общия чат, дето 2 пъти носеше името "Ицо е бог" или нещо такова?Дълго време носеше името на Невена, после на Златното Златце, а после го забравихме. Я го изкопай пак?
7. Киро или Миро?Миро!
8. Любима бг група?Имаше по едно време една Фанданго с песен Приказката. Бяха яки. За тях се сещам вмомента.
9. Въпрос-от-особена-важност: С коя твоя колежка би правила секс? (ако примерно условията са такива, че не можеш да откажеш и трябва да избереш някоя)С някоя, която не познаваш, за да не подхрани отговора ми сексуалните ти фантазии.
10. Коя книга за теб носи титлата "Най-тъпа книга на света"Една вампирска, но не мога да си спомня името. Световно неизвестна, главният герой беше едно малоумно зомби, което минаваше за вампир и беше яко дразнещо.
11. Кои форумци те дразнят? Поименно?ники, Бетон и другите остроумници. Нищо лично.
12. Какви са ти оценките досега, откак си студентка?Шестици, имам 4,50 по история на книгата, ще имам и по-ниски като излязат резултатите по КОК и като дойде време за изпит по литература...
13. (любимия ти) Какво ти е мнението за мен?Че си симпатичен, весел, ведър и забавен^^