fak, какво означава :
Цитат:
Града ти не ми дава нищо! Нито ме храни, нито ми носи некви облаги.. Аз внасям пари от село в него

Не те храни? Сигурно и ти като онзи господин си "произвеждаш" сама квото ядеш;
"ние правим това-онова, ние сме велики" - къде се мешате и вие? Бабите и дядовците
ви вършат всичко, а вие си приписвате некви мн странни заслуги. Фак, какво разбираш
под "облаги"? Искаш по цял ден краката да си клатиш и всичко да си идва ей така ли?
Градския транспорт не е ли облага, която на село "я нема"? Има 12423443 линии в
София и моеш си идеш, къедто си искаш, ама тва никой не го отчита. Браво на Дичо,
че каза, че той вкарва в града, за да можете да го пунтирате след тва. НЕ. ВИЕ НЕ
внасяте в града. Внасят околните държави, за тва ядеме турски домати, краставици
и кви ли не лайна, но заслугата НЕ Е ваша, и то специално ВАША, на тия дето пишете
във форума. Защото не сте направили НИЩО за тоя град, а искате той да прави за вас.
Взимаш си сама образованието друг път. ОК, учиш, ама държавата плаща високите
заплати на преподавателите в УНИ-то, и то точно на тва в СУ, защото е най- елитното...
Ако не бяха тия преподаватели и отново държавата, образование /добро/, щеше да видиш
през крив макарон. Колкото до областните градове, вие от Югозападна България защо
не ходите в Благоевградския? М? Там е прекрасно, учете си там. Хем ви е на половината
път.
И нещо последно:
За разлика от вас, провинциалните чеда, на софийските им се налага да работят от мноого
по- млади. За разлика от вас, които до 20 и кусор години ви дондуркат ваште семейства,
софиянци бачкат, за да могат да живеят нормално, защото не изкарват пари на нивата.