Boromir написа:
"Оуууукеееей" - когато нещо не е много *окей*.
"Това е по-гадно от исляма" - за нещо неописуемо гадно.
"Заобиколен съм от идиоти" - мда. Факт.
"Винаги може да е по-зле. Можеше да сме мюсюлмани. Или черни. Или... и двете" - когато не може да е по-зле.
"Защо все на мене, бе?" - протест срещу тенденцията да съм заобиколен от идиоти.
Сигурно съм го казвал и преди, но ще го повторя, да се знае и помни: Бате Боро има неправомерно раздуто самочувствие което не се крепи на нищо. Жалко за него...
Боромир, приятелЬО, защо като си толкова против идиотите, разсъждаваш като такъв?
1. Недей да говориш за идиоти точно ти, като имаш расистки възгледи спрямо негри и мюсюлмани. Защо ли? Много просто - идиотите са с такива възгледи. Или ако щеше - расизма е идиотски начин на мислене.
2. Не си заобиколен от идиоти - просто си толкова самовлюбен и виждаш само себе си наоколо, а тъй като си идиот, ти се струва, че си заобиколен от идиоти. Тъжната истина
3. Смешен си със болното си самочувствие, което не само не покриваш, но и сам опровергаваш из темите с нелепи постове а ла Антоанета. (боже какво сравнение). За това приятелски те моля - спри се, никой не ти вярва на приказките и никой не се трогва от величието ти. Да, може би в един по-добър свят, ще си крал на Страната на Хората, заедно с Фарамир и Боримиров, но в реалния свят, си просто едно надуто лапе. И не мисля, че само аз мисля така. Не съм и първия който го казва (пу, язък...), но старателно се опитвам да го кажа по-ясно от другите, да ме разбереш като идиот на идиот. Или ако искаш като негро на негро...
и за финал - мисля, че трябва да отнесеш предупреждение заради расистки коментари, те са забранени у форума. Или аз си въобразявам нещо, може и да греша, ще проверя за по-сигурно...
Лека вечер...