G__ написа:
Томи, моите уважения, но ми е писнало от празнословия. Как искаш да ти отговоря защо АТАКА е опозиция. А защо ГЕРБ е опозиция или сините ? Проблемът е, че не си се поогледал достатъчно много, за да видиш кой какво и защо прави. Що се отнася до финансирането на АТАКА, то е повече от символично в сравнение с всички останали партии. Колко клипа на АТАКА си видял, колко концерти с чалга певици е правила АТАКА ? За какво финансиране ми говориш ти, гледайки тези гнусотии, които стават. Доста по-добре би било всички да си хвърлят енергията не в това да плюят някого, а да се борят срещу БСП и особено ДПС поради обективни причини. Всичко друго, което правите е безплодно и безсмислено. Погледни Яни Янев и тогава ми говори за финансиране и пропаганда, защото той със сигурност е поставено лице на управляващите, а не тези, които умишлено ги махат от тв пространството, освен когато има скандали.
http://btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=133977 Погледнете как се замерва келеме от ДПС с яйца в Бургас.

Ами твърдиш, че е опозиция и те питам защо. Сините са опозиция, което се доказва от факта, че те са единствените, от които червените се уплашиха. ГЕРБ са опозиция, защото е на печалба в момента да си опозиция. Няма смисъл да се прави общ фронт с "Атака" срещу БСП и ДПС, най-малкото защото самите атакисти нямат полза от такова нещо - ако няма БСП няма пари и ако няма ДПС - няма избиратели.
Пълна глупост е да казваш, че финансирането на "Атака" е скромно - как със скромни финанси се поддържа канал и вестник още от самото учредяване на партията? С пари от руснаците и Слави Бинев естествено. Излиза, че опозиция са ченгетата от ДС в "Атака" и Слави Бинев така ли? Да ти имам опозицията.
Яне Янев е същата негодна продукция като "Атака" - разцепване на вота. Колкото и да ти е неприятно, между него, Сидеров, Ковачки и т.н. практически няма разлика. Никой от тях няма ни най-малък интерес да промени статкуквото на тройната коалиция. Такива партии могат да живеят само в опозиция едно защото се плащат от властта и второ - защото нямат управленски потенциал да съставят правителство. Това, което правят най-добре е да агитират маргинали и надъхват наивници по площадите.