valandin написа:
ники написа:
Пречат ми с това, че показват гейщината си като нещо чудесно. Афишират я, показват на всички, колке е хубаво да си гей. По този начин привличат и други хора към каузата си. Против тях съм, защото двама мъже не могат да създадат семейство и да възпитават деца, без тези деца да станат същите като тях.
Към каузата си

Коя кауза, да си гей ? Че то това кауза ли е ? Като да даряваш кръв и да даваш пари за сираците ? Стига, бе, хора никой не решава че
иска да гей. Кой здравомислещ човек
съзнателно ще реши, че иска подобно нещо при наличието на скептици като вас, които го заклеймяват като луд, безполезен, престъпник....Елтън Джон много ли е безполезен, вървете му го кажете, дреме му на платинените плочи за вашето мнение

Има ли гей паради по света ? Има. Ние част ли сме от света ? Част сме. Те част ли са от света ? Част са. Да си правят парадите. Както могат да зтавраят София заради Вечното дерби и могат да обикалят орди от фенове преди мач, така може и орди от гейове да си обикалят. И къде е казано, че и детето ще стане гей...те да не правят секс пред него ?! Не виждам защо, когато в хетеросексуално семейство се раждата обратни деца и обратното да не се случва.
Елтън Джон е изключение, а и той май не парадира с хомосексуалността си. ако не се бъркам. Да не давам пример колко велики мъже има, които са хетеросексуални

. Колкото до ултраси- мултраси, вярно е, че са агресивни, ама те си се бият по между си, така или иначе, тях тва си ги кефи. Центъра се затваря заради ВСИЧКИ хора, защото се стичат МНОГО и ВСЯКАКВИ хора, а не защото там има УЛТРАСИ. Ако беше ЧАК толкова опасно, никой нямаше да ходи по мачове. Не, секс пред него не правят, но и със сигурност не избягват да се целуват и милват пред него, а това е още по- зле. А на последното изречение - от хетеросексуални може да се реди хомо-дете, ама от хомосексуални родители не виждам как да се роди въобще дете.
ПП: Ена забележчица към пора. Ти никога ли не си псувал на "Абе, виж го тоя къв е гей", или въобще никога ли не ти е влизала тая дума в устата с цел да подразниш/обидиш някой? Много ме съмнява.