allshallperish написа:
Пък аз ти казвам, че не са полезни, защото:
1. Не са продуктивни /нямат възможност да имат поколение/;
Първо това не е вярно. Гейовете ходят на работа като всички нас и произвеждат блага - съответно те СА продуктивни. Освен това без значение дали си правят паради или не, не можеш да ги накараш да "произвеждат" хора. А предполагам, че и не искаш. Тогава какво предлагаш?
allshallperish написа:
2. Парадират с някакво поведение /точно, както циганите не дупчат билети в градския транспорт
и никой не ги лови, което рефлектира върху нас "нормалните" по някакъв начин/, че и паради си правят;
Е и? откога парадирането е забранено? Ти, като си купиш някоя нова дрешка например и се издокараш, така че да изглеждаш ослепително, не парадираш ли с красотата си?
allshallperish написа:
3. Дават лош пример на децата, защото това не е НОРМАЛНО поведение, каквото искаш ми обясни, аз не го считам за такова;
Поправи ме ако греша, но единственият тип реакция, която съм виждал от деца спрямо гейове, е в общи линии: "Хаа-хаа! Глей го тоя к'ъв е гей!"

- Не забелязвам да са се втурнали да се повлияват в детска възраст.
allshallperish написа:
4. Хомобраковете са най-голямата грешка в историята, да си правят под чаршафите каквото искат,
за какво им е да се женят? За мен брака не е нищо повече от ПОДПИС, та стигаме пак до тук - с
ТЪПОТО парадиране, че видиш ли, те са по- съвършени от нас, а не са. Аз искам примерно да се
омъжа в църква, защото тва е истинския смисъл на брака - духовния, а не кирливия подпис в гражданското.
А те НЕ МОГАТ.
Ако бях буквоед, щях да се заям, че историята познава много по-големи грешки, но понеже не съм, няма да го направя
Не разбрах кой ти пречи да се омъжиш в църква. Щом предпочиташ църковния брак - чудесно. За гейовете и без това няма такъв вариант. Щом не ти харесва гражданският брак - не го сключвай! Никой не ти пречи. Само дето връзката между тази тема и темата за гейовете ми убягва.
Тук искам да отбележа, че преди няколко страници някой беше предложил да организираме парад на хетеросексуалните - защо не? Според мен той би бил също толкова излишен, колкото и този на гейовете, но щом те ще си правят, защо и ние да не си направим?