got написа:
Сори, че се включвам...не съм МО, но познавам хора, учещи това.Те ми споделят, че НИЩО не учат.Тъжен факт.Щом самите те го казват, а би трябвало да си хвалят специалността...

После не знам какъв ще станеш, но като не пипаш нищо едва ли имаш много възможности...
А професиите, които изброи Алхимикът, са супер, но те не се придобиват по линията на това, което си завършил

Тях с всяка специалност можеш да придобиеш ( плюс голяяма доза познанства, където трябва и с повечко шанс;)
Гадно е да се разочароваш от специалност, която си искал...Но нищо не ти пречи да учиш, то си е за теб:)А и има възможност за 2-ра специалност...

Аз също не съм МО, но имам доста познати, учещи тази специалност.Та мога да кажа, че техните мнения бяха абсолютно същите, както последните няколко. И мен ми е много чудно какъв професионалист може да стане човек, след като не е усвоил и елементарни познания.Нали това е основното в образованието-ДА ПРОДОБИЕШ ЗНАНИЯ.Не е ли постигнато, всичко останало е губене на време и пилеене на пари през студентските години. Съмнявам се, честно да Ви кажа, моите познати да са и познати на got и да се е оказало, че имаме едни и същи източници на информация. Като чух нещата, които ми бяха разказани, просто останах потресен, но си помислих, че явно нещо е преувеличено, но, след като ми беше потвърдено, без да казвам това, което вече бях чул, и то не от един човек, се убедих, че явно нещата изобщо не са добре и за никакво преувеличаване не може да се говори от страна на първия мой познат, които ми подхвърли нещо подобно.Got наистина е права и за друго-за изброените професии на човек не му е нужно да е тази специалност, а каквато и да била, както и повечко познати.