Дата и час: 21 Яну 2026, 20:51

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 19 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Мар 2006, 12:19 
Гутенберг
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Vintersorg написа:
Песента е супер зле!
Няма никакви шансове за успех на Евровизия, което пък е срам за нас като нация, щото са печелили досега какви ли не държавки, а ние, дето имаме такова музикално наследство, изпращаме някакви сополкьовци дето нямат какво да покажат...
Сравнете я с песента на гъркинята от миналата година...Е просто няма шанс! :wink: :wink: :wink:

Да, но помниш ли каква трагедия бяха останалите претенденти? Е, според мен Гепи беше доста интересен, но не го избраха.

Съгласна съм с теб, че подбора на нашето жури за този конкурс не ни представя добре... Вече гласуващите хора бяха поставени в ситуацията "избери най-малкото зло".

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Мар 2006, 12:23 
Легендарен флуудър
Аватар

На мен песента на Попова ме кефи много повече от тази на гъркинята... :) Не че съм пристрастна...Просто парчето на Елена Папаризу никога не ми е харесвало...Не е нищо особено...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Мар 2006, 22:33 
В началото бе словото
Аватар

Мариана Попова...голям глас,голям талант...посредствено,но добре изпято парче...пълна наредба,общо взето.Уж не трябваше песните да са излъчвани в ефир,трябвало да са нови..Маринчо го санкционираха,пък нея я оставиха даже да спечели,въпреки че песента й се върти навсякъде. :angryfire: Няма да споменавам за странния вой със здрави етнически елементи,надигащ се по средата на въпросната българо-циганска творба.. :pukeleft: Не че песента не ми харесва,но щом цигани-травестити ще ни представят пред Европа и останалия свят... :banghead:
Весела Бонева се представи изключително професионално,въпреки потресаващо гадното озвучаване,въпреки притеснението,въпреки достойната конкуренция на Мариана...Според мен,нейната песен,даже и дуетната да беше,трябваше да отиде на големия концерт,за да представи България достойно-с голям глас,поведение,излъчване и изпипано парче с български мотиви.
Нищо,догодина може да не е нагласено и зрителите да определят победителя...Но и тази година пак ни :...:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Мар 2006, 09:24 
Легендарен флуудър
Аватар

Е, сега.. Какво толкова че Азис е циганин?Има страшен глас, въпреки всичко... :roll: Важното е песента да е добра, да покажем нещо интересно...А не да имитираме американската музика...Един път вече видяхме една такава наша група на Евровизия... :x

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 19 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2