Бавария написа:
Ами дано всеки спамър да почине....
Бавария, това е неизбежно! Рано или късно всеки .... нали?! Това в кръга на шегата! Дано всички да са живи и здрави!!!
Мисълта ми беше, че е крайно гадно в някоя по-серизона тема да отвориш и да прочетеш:
"Много си тъп, прост, ограничен, смотан..." и още цветущи определения, подплътени с 2-3 страници заяждане и взаимни нападки...а всъщност си искал да намериш само някаква информация... та и ето, дори като ти обяснявам се загуби смисъла!!! Това имах предвид...
Ако трябва нека има цял раздел флууд... с цел да се позибегне малко там, къдто не е желателен!!!
Джуди, съгласна съм, че именно заради това си качество носи и името си... Аз не моля да го спираме, а само мъъъничко да го посъкратим ( дори по 1 страница на тем ще си е постижение)...
Та така де... Общо взето от това се оплаквам. Иначе форумните колеги са доста разнообразни, цветущи, различномислещи и това е хубаво ! Различни хора, различни гледни точки : )
П.С. Като изказвам възмущението си от флууда, не казвам, че и аз не съм флуудила! Такова твърдение би било долна лъжа... просто и аз гледам да се ограничавам...

Просто повечето форумци изглежда няма какво да правят по цял ден и намират за забанвно да остроумничат, да се наливат и да си говорят за обмяна на телесни течности непрекъснато и навсякъде. Щото наистина интресените теми са малко.
Всъщност точно онзи ден си мислех, че ми липсват темите за Максим Стависки, за пушенето, за легализирането на марихуаната и всичките такива, където можехме да си спроми надълго и нашироко без някой да се появява и да почва да псува всички, после всички да му отвръщат и така да се получават 68945 страници безсмислен флууд, който убива всякаква нормална дискусия по въпроса.