Tu sei la piu bella essera sulla terra, gli tuoi ochi brillano nella mia mente come le stelle brillano nel cielo in una notte scura e мастилена(айде сега, мастилена! Това и в гугъл го няма!)
Ох, много е дълго, а в момента няма 8:00 и аз се събудих от болки в главата. Пък и италианският ми е доста слаб, така че останалия превод - в сряда.
Mamma mia! Вдъхновително. Ама тако ва нещо е оферта да го чуеш на живо. Нали езикът е мелодичен - как щ его усетиш страстно с прочит???Вярно си е.
Бтв, Ники, респект за поддържания италиански. Преведи го това и шапка ти свалям. Ще уточнявам после защо баш.
А, ние се познаваме, но се обзалагам, че няма да се сетиш коя съм. Приеми предизвикателството като гатанка първа.Ами, предполагам, че се знаем от италианския. Спред прфила ти - момиче, книгоиздаване... Нора?
Та.. 2. Периш спомена кола. Каква машина караш?Един гроб - Фиат Палио.
3. Нещо друго, което те прави щастлив освен лятото?Е, то лятото е най-малкото. Имам най-готината приятелка, уча най-желаното нещо(че взех и изпитите) и имам голям шанс да почна най-готината работа за мен.
4. Песен, за която повечето форумци не биха предположили, че ти харесва?Rammstein - Ich will
5. Бира или твърд алкохол?твърд
6. Гласува ли?За ндсв.
7. А какво искаш да бачкаш?За момента амбициите ми се простират единствено дотам, че да почна работа в кантора.
8. Море? Ще ли и къде?Може би тази година не, но ако пък се осовободи възможност - Слънчев бряг, Несебър или Созопол.
9. Колко често се вясваше на лекции тая година? А има ли смисъл изобщо?Ми, в началото стартирах със сериозен ентусиазъм, ама той бързо отмина. Като цяло ходих на 2-3 лекции в седмицата през втория семестър и не оставах до края за нито една. Няма смисъл.
10. Назови някой стар познат, когото не си виждал от много врме, а би ти се искало да срещнеш.Помниш ли Слав?
А, да, поздрави брат ти.ОК. Ама поздравите от кого?