Предполагам, че тая тема няма как да мине без изказване от мен, форумния Игнасий Лойола.
ам. истината е, че фак е права в ето тази част от мнението си.
Цитат:
Тва по-скоро е нещо средно между Флиртче.цом, бг-мама.нет и тиинпроблъм.инфо..
Обаче в същото време не се наемам да прогнозирам какво ще стане ако тръгнат да се правят реформи и да се промени политиката срещу спамерите и простаците. Първо - защото всички от редовните потребители, без изключение, са спамъри и простаци и второ - защото в последната година форумът живее на системи от простотия. Ако простотията и спамът спрат не знам дали няма да умре окончателно.
Та като цяло - не ме кефи в кво се е превърнал форумът, ама осъзнах две неща - първо - на тоя етап ме устройва повече да го има в този му вид отколкото да рискувам да го няма изобщо. Може би като се върна в бг след някой и друг ден ще спра да го посещавам толкова често щото гигантското количество свободно време ще изчезне. И тогава ще почна да се дразня много на огромния спам. Замисляли ли сте се как се чувстват хората, които посещават форума веднъж на два дни, а не стоят непрекъснато в него?
и второ - това тук е един естествен процес на деградация, който не може да бъде спрян насила отвън. просто хората трябва да спрат да деградират сами, като организираме модераторски хайки и почнем да ги гоним нищо няма да стане. поради това спрях и с реването си против новите потребителри.
И накрая като послепис - не ме дразнят новите потребители. и аз някога съм бил нов потребител (само пора не е бил нов. и търговецът. и принцесата). дразни ме това, че много от новите потребители са получили грешно първо впечатление от форума, което после са развили и на базата на него са си построили мнението и представата за форума. А грешното първо впечатление е придобито основно на базата на форумния живот на кристо.