Ехее, Ники, поздравления - втори път в Размислите, а като че ли беше вчера, когато те разпитвахме последноЕ, за мен е удоволствие
Ей ги моите:
1. Смяташ ли, че форумът се нуждае от чистка?Преди смятах, че този форум не може да стане по-скучен отколкото всъщност е, но това май не е баш така. Ако се махнат всички безумни теми от сорта на Какво слушахте днес, какво ядохте днес, какво правите след 11 часа, кога се напихте, какво ви подразни и останалите, които всъщност никой не чете, защото никой не му пука, то едва ли ще останат и 5 теми, в които хората да пишат. Та да, нуждае се от чистка, ама се притеснявам, че във форума има повече глупости отколкото всъщност има...форум.
2. Следиш ли какво се случва след изборите - кандидати за министри, плановете на ГЕРБ и т.н.?Само от телевизионните предавания, а те не са много конкретни. Всъщност днес си мислех за Цветан Цветанов и се сетих, че той има брат близнак, който е контрольор в 280 и 94. Знам, че сте го виждали. Един такъв голям, мъргав и намръщен.
3. Оптимист ли си за политическото ни бъдеще?Да. Мисля, че нещата постепено се подобряват.
4. А за бъдещето на НДСВ?Няма бъдеще. Лидерът, макар че подаде оставка, направи достатъчно, за да срине имиджа на партията дотолкова, доколкото можа. Като добавим към това и факта, че българският народ представлява едно стадо, което никога няма да гласува за някой, който вече е бил на власт, си мисля, че партията ще се разпадне. Надявам се само членовете й да бъдат приети от други формации.
5. Почна ли работа в кантора/някъде другаде?Това с кантората е на път да се провали и ще бъде доста унизително, защото вече се изхвалих на всички, че ще почвам. Чудя се дали работата в денонощен магазин за цигари и алкохол може да се свърже с правната материя. Както и да е. В момента не работя абсолютно нищо, което трябва да се промени.
Това е засега от мен. Мерси, бяха много приятни