Търговецът на кристал написа:
Тази сделка е повод за информационна бележка, да, но не и за ореваване на орталъка, при условие, че не знаеш подробности за нея.
Ако не знаех нищо, нямаше да пиша
След неистови усилия във въпросния "ректорски коридор" се докопах чрез второ, та дори трето лице до договора за сделката, подписан от проф. Боян Биолчев и шефа на Класик ФМ! (ксерокопие)
Търговецът на кристал написа:
Нека изчакаме малко с развитието на ситуацията, това е моето предложение.
Абсолютно съм против да чакаме каквото и когото и да било!
Абе хора, не разбирате ли, че до тук се е стигнало именно заради нашето чакане.
Ако сделката е читава, защо толкова време ме премятаха от кабинет на кабинет в "ректорския коридор", не само един ден? Защо не ме упътиха към някого? Защо само мен ме интересува, при положение, че студентите в СУ и конкретно ФЖМК са хиляди?Може би защото просто на нас - простолюдието от наивни студенти ни е забранено да се месим в подобни дела още от влизането ни в СУ?
Да, ама не, не ни е забранено, нито по закон, нито по правилника на СУ! Забранено ни е по друга линия и всеки знае коя е тя
Изключително си запазвам мнението и подкрепям поста на
Istorik
Istorik написа:
Пари има, харчат се посредствено, дори посредствено е малко, харчат се скандално!
Когато го казах това нещо и то видя бял свят в "24 час", колегите ми от Студентски съвет щяха да ме разпънат на кръст (метафора, понеже физически не могат и да искат)
Сега никой от Студентски съвет не знае, че съм пуснал този пост! Ако узнаят ще си имам "неприятности" защо съм го пуснал без да им кажа
- АМИ ТОВА СЪМ СИ АЗ, С МОЕТО ЛИЧНО МНЕНИЕ и не смятам да питам когото и да било какво да пиша във форума или в пресата!Istorik написа:
Вижте какво става в Париж. Погледнете и гръцките студенти и се опитайте да се поставите на мястото на едните или другите - никаква милост срещу потъпкване на студентските интереси и дори крайни мерки, когато се наложи.
Не случайно поддържам темата за Френските студентски бунтове паралелно и близо до тази тема!
Istorik написа:
На мен не ми харесва, аз съм против тази система на отношения в СУ и искам тя да се промени, с жертви - от страна на преподавателите, от страна на администрацията, от страна на нас - студентите!
Аз съм готов за тези "жертви". За пореден път ще спомена, че не съм дошъл в СУ заради дипломата и отличните оценки
Въпросът е, че други не са готови за промяната и по някакъв начин трябва да им покажем, че тя е повече от необходима, не мислите ли?
Дори не знам ще идържа ли докрай в СУ, както финансово, така и морално! Защото не мога, когато нещо около мен е зле да си затварям очите и ушите, и да изчаквам дипломирането си!