Дичоу, изуми ме с това мнение
Изглежда, че ти не си разбрал идеята на темата, а обясняваш нещо, което не само на мен, но и на всички им е ясно

. ДА, аз съм обиждала в този форум, но и съм Била обиждана. Критикувала съм за глупости, флуудила съм и хиляда други "грехове" имам в него. Няма нужда да търсиш мнения, може да са ми много, но повечето ги знам... Както и да е. Въпросът е, че аз си разбирам грешките и ако никой не е забелязал напоследък се опитвам да си ги оправям /ето, зарязах Блек Лейди, вече не се занимавам с нея, както и Кристо.../.
Кристо го храним всички, не само аз, не само Джуди. Ти самият храниш много хора. НО. Има голямо НО. В тая тема не е идеята аз да съжалявам за тва което съм направила или да се правя на голяма работа и да "лицемернича", както ти самия казваш. Въпросът е друг. Ама явно ти не си изчел вс. постове и аз трябва отново да обяснявам за кво иде реч.
АЗ не съм казвала, че форума деградира или гради, дори не съм изказала своето мнение тук. Според мен не деградира, ето, казвам го. Мен хората ме кефят, кефи ме да споря и пр. Бройката на "неприятните" са много... много ограничена.. Оттук както ти самият БИ трябвало да се досетиш - аз не говоря за това, че форумът пропада и аз не съм виновна за това, за да ме наричаш лицемерка

. Въпросът е поставен ясно в началото. Ето, ти превъзмогна това "някои хора", мен това ме вбеси, че тука хората, когато някой или нещо ги дразни НЕ говорят и не използват имена. Аз предпочитам, когато някой има нещо против моята персона като ЦЯЛО да си го каже, както аз си казвам, когато някой ме подразни. Сега чатна ли? Или аз да ти го нарпавя на комикс?