Дата и час: 06 Апр 2026, 19:42

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 260 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 18  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Указания от квестора
МнениеПубликувано на: 11 Юли 2009, 10:35 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
Niakoi znae li na izpita moje li da si vnese6 4anta primerno i ima li mqsto kade tq da se sloji ili miastoto otpred moje samo gsm-ite?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Юли 2009, 10:44 
Mouvement perpétuel

Благодарил (а): 1 пъти.
Може с чанта, но седи на 10м от теб

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Юли 2009, 16:40 
Форумозавър Рекс
Аватар

По принцип чантите трябва да се оставят на закачалките. Мисля че този проблем вече беше дискутиран в темата. В четвъртък (на Математиката) бях в една малка зала, в която нямаше закачалки (явно някой в деканата на ХФ не си е свършил работата) и се наложи чантите и пликовете да се оставят по первазите на прозорците, което беше доста дискомфортно, но няма как... :|

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Юли 2009, 18:43 
В началото бе словото
Аватар

вечен студент, не те познавам, ама е похвално, че ти пука :wink:
досега не съм присъствал на изпит, на който чантата ми да не е на земята, и този факт изглежда не тревожи никого :lol:
може би съм още млад, не знам

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2009, 03:19 
Великият комбинатор
Аватар

Квесторите бяха ОК.
Информирани, тихи, вежливи.
С изключение на ня'къв мушмул, дето непрекъснато се заяждаше за толкова дребни неща, че другите квестори му се присмиваха.
Когато пожелах да отида втори път до тоалетна(не за друго, а защото бях изпил литър и половина вода), този младеж ми каза : "Ама вие не може така...хиляда пъти да ходите до тоалетна!", в отговор аз му казах, със сарказъм от дълбините на душата ми : "Ами ако се налага...?"
след това промърмори нещо и ме пусна с думите : "То се отчита там, ще видите като ви анулират работата!!!"
въобще... :lol: :lol: :lol:

"Напред, земя!"
Facebook

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2009, 08:48 
dying in sadness
Аватар

Здравейте , за мен кандидатстуденските изпити приключика и като гледам максимално съм се изложила и съм в наистина пълна депресия , анализирайки свършеното...но то вече е минало... :( :pale: :cry: :cry: :cry: :pale:
Квесторите , които бяха в залите , където писах аз бяха много усмихнати , отзивчиви ,но все пак стриктни!Доволна съм от тях и от реда в залите - трудно ще е някой с мошенничество да си напише работата!

А сега смятам малко да отклоня темата , но не мисля че трябва да правя нова за едно въпросче и ще се радвам да ми помогнете вие тук!
Съдейки по най-голяма велоятност моят бал няма да бъде висок , а дори недостатъчен за много специалности!
Разтършувах се и Гуугъл и намерих два документа за минималните балове в две поредни години!

http://portal.uni-sofia.bg/docs/ucheben/minbal08-09.pdf - този от миналогодишния прием , където минималният бал за мен е много спроведлив , но за мен лично орязващ шансовете , както ми се полага де :(

http://portal.uni-sofia.bg/docs/ucheben/minbal07-08.pdf - това пък е линк с баловете от 2007/2008! Чувам информации ,че балът пада всяка година (което не е похвално ,но за мен е шанс да уча!) И като гледам тук колко е нисък минималния бал , а в документа от 2008/2009 е на места доре с 10 единици по-висок :shock: :shock: :shock: :roll: не зная какво да си мисля!

Възможно ли е в първият документ информацията да е от първо класиране , а във втория от трето!? :roll: :wink: :roll: :cry: :oops: :oops: :oops:

Предварително ви благодаря за отделеното внимание покрай поредния ми огромен пост! :oops: :mrgreen:

Успех на всички и голамо БРАВО и пожелание за незабравимо лято особено на тези , които са заслужили след изпитите! :salute: :rr:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2009, 08:54 
Mouvement perpétuel

Благодарил (а): 1 пъти.
В информацията за минималния бал никъде не се посочва от кое класиране е. Ако дадената специалност е запълненена още от първо класиране, минималният бал е от тогава. Ако пък не, второ, трето...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2009, 09:10 
dying in sadness
Аватар

Благодаря за бързия отговор! :mrgreen:
Все пак обаче в мен остово въпросът как 2007/2008 балът за журналистика(минималният) при жените е 22,26 , а година по-късно например жените са влизали с минимален бал 27,25!Това е една от многото съпоставки между двата документа , която ме озадачава и оставя в недоумение! :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2009, 09:18 
Кин Арад
Аватар

Благодарил (а): 334 пъти.
krinabs написа:
Разтършувах се и Гуугъл и намерих два документа за минималните балове в две поредни години!

Свалям ти шапка, ти си един от малкото хора в този форум, които са достатъчно умни за да ползват гугъл. Сериозно :salute: :salute: :D

Till the moment your eyes open and you know.

Моето творчество - Windy Sunset's Creations :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2009, 10:49 
Форумозавър Рекс
Аватар

Уфффф, айде престанете вече с тези "изложих се", "осрах се", "нямам шанс" и т.н. Изчакайте да излязат класиранията, пък тогава коментирайте представянето си в КСК. Какъв е бил балът минали години няма никакво значение. Специално за журналистиката, тази година май всички се осраха с темата за "братята". В новините по телевизята самите журналисти оплюха бъдещите си колеги, че никой не е писал по темата. В указанията за изпита ясно и точно си пише:
Цитат:
Темите за писмения изпит обхващат съвременни проблеми на обществения, политическия , икономическия и културния живот на страната , намерили отражение в българския периодичен печат , радиото и телевизията.

А вие, вместо за Галеви, Маргини, Батко и Братко (ония с магистралните фондове), сте писали за Константин и Фружин и за Кирил и Методи!!! :shock: Така че не се знае какъв ще е балът... :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2009, 10:58 
Писаружяк

Благодарил (а): 8 пъти.
вечен студент написа:
А вие, вместо за Галеви, Маргини, Батко и Братко (ония с магистралните фондове), сте писали за Константин и Фружин и за Кирил и Методи!!!

Който е писал, че Константин и Фружин са братя, се е объркал тотално. :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2009, 11:09 
dying in sadness
Аватар

lacuna_coil написа:
Който е писал, че Константин и Фружин са братя, се е объркал тотално. :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: О , да , както и за случаите с Пенчо и Петко Славейкови...тука чак не зная дали да се смея! :roll:

Аз писах за Галеви , но ги сравних и с братята ,които трябва всъщност да бъдат примери днес!Обаче първо , че доста се откланях от темата , второ си открих и мнооого сериозни фактологични грешки в последствие! :oops: :( Но факт е , че надеждата умира последна...

Относно това коя е правилната тема - не мисля ,че такава има , а и Георги Лозанов каза , че не са искали да е банална и за това очкват да са коментирани точно философски и фолклорни елемнти , както и аттуалната тема за 12о години СУ!!!(за което ама изобщо не ми дойде на ум :oops: :oops: :oops: :cry: )

Вечен студент , благодаря за съвета...ще си изчакам резултатите естетвено , но позволи ми да знам аз най-добре какво направих по история - НИЩО :cry: :cry: :cry: (с което доказах как не трябва да се пренебрегва нито частичка от конспекта за изпита)или пък каква я надробих по английски , където може би очаквам да съм минала изпита...В крайна сметка предпочитам да бъда реалист в ситуацията , защото ако ме приемат някъде където не желая да уча ще си търся работа и догодина пак! Виновна съм си аз , въпреки цялото ученене (вероятно все пак недостатъчно или пък тотална липса на късмет...предпочитам да виня себе си)! :cry: Нама смисъл просто да си стоя в София и да харча парите на родителите си - поне така мисля аз! :|

Исках да добия реална преценка за това как се въртят нещата около бала в специалностите , за които се боря (или по-точно казано спрямо ситуацията - се опитвам да се набутам) :| :cry:

успех!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2009, 11:41 
кенгуру-заек-хипопотам
Аватар

Благодарил (а): 3 пъти.
вечен студент не е секси младежът с червената фланелка, нали?:Д

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2009, 11:47 
Форумозавър Рекс
Аватар

Никога не бих се явил за квестор с червена или с каквато и да била фланелка. Държа на официално-деловия стил. 8)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2009, 11:55 
кенгуру-заек-хипопотам
Аватар

Благодарил (а): 3 пъти.
разочароваш ме...:/

он: чувствам се значима, откачили са листата след предварителните))

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 260 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 18  Следваща