lacuna_coil написа:

О , да , както и за случаите с Пенчо и Петко Славейкови...тука чак не зная дали да се смея!
Аз писах за Галеви , но ги сравних и с братята ,които трябва всъщност да бъдат примери днес!Обаче първо , че доста се откланях от темата , второ си открих и мнооого сериозни фактологични грешки в последствие!

Но факт е , че надеждата умира последна...
Относно това коя е правилната тема - не мисля ,че такава има , а и Георги Лозанов каза , че не са искали да е банална и за това очкват да са коментирани точно философски и фолклорни елемнти , както и аттуалната тема за 12о години СУ!!!(за което ама изобщо не ми дойде на ум

)
Вечен студент , благодаря за съвета...ще си изчакам резултатите естетвено , но позволи ми да знам аз най-добре какво направих по история - НИЩО

(с което доказах как не трябва да се пренебрегва нито частичка от конспекта за изпита)или пък каква я надробих по английски , където може би очаквам да съм минала изпита...В крайна сметка предпочитам да бъда реалист в ситуацията , защото ако ме приемат някъде където не желая да уча ще си търся работа и догодина пак! Виновна съм си аз , въпреки цялото ученене (вероятно все пак недостатъчно или пък тотална липса на късмет...предпочитам да виня себе си)!

Нама смисъл просто да си стоя в София и да харча парите на родителите си - поне така мисля аз!
Исках да добия реална преценка за това как се въртят нещата около бала в специалностите , за които се боря (или по-точно казано спрямо ситуацията - се опитвам да се набутам)
успех!