CoHka написа:
ZmEiaT, направо съм изумена

Толкова наредби не бях чувала от доста време

. Уважавам правото ти на лично мнение, за това няма да говоря срещу теб, а за нещата по принцип. На първо място не мисля, че трябва да си част от така наречените "зубaри" за да имаш 6-ци в училище, достатъчно е да си поне мъничко природно надарен. На врото място 6-ците по никакъв ама НИКАКЪВ начин не могат да ти гарантират престижна работа със заплата от 1000$ т.е. оценките не са критерия. Хора, в университет не се влиза заради дипломата!!!В университет се влиза за да научите нещо, за да стане хора от вас..който не иска да учи просто не влиза и толкова...какво сте се хванали за гушите...Не мога да се съглася, че човек би бил доволен от себе си ако по цял ден седи в мръсни разкъсани дрехи и мъкне тухли и греди. В крайна сметка едва ли целия филм е за пари. Ето ви я разликата - човек трябва да работи това което му харесва, което му се отдава, а без знания и на второ място лисчето от университета на мен ми изглежда невъзможно . Извинявам се за оффтопика, аз съм против половото разделение, не смятам, че е честно някой, който има по-малко акъл от мен да има повече прaва само защото е от другия пол!!!
ако си съгласна ще се оженя за тебе!

демек си много права и май каза най-доброто мнение през всичките разисквания. единствено не съм съгласен с факта че ти каза че "човек не би бил доволен от себе си ако по цял ден седи в мръсни разкъсани дрехи и мъкне тухли и греди". Имам приятел който е доволен от това

Някой би казал , малките хора се радват на малките неща ама на него му е готино да е тъкъв и мога да ви кажа че тоя ГъЗ е прочел 2 пъти повече книги от всяка една от вас и знае перфектно 3 езика но просто го кефи да е некъв изруд и всички му се чудиме как е толкова умен и как каза "повече в място където преподават няма да стъпя" и знаете ли... тоя човек ще успее доста повече от мене тебе и всички тук защото е умен и просто няма нужда да му се наливат още знания от чужди хора защото дори и да бачкаш на строеж може така да извартиш нещата че да си купиш къща в бояна за 1 година, това нещо го видях с очите си , как мизерник бачкащ на надница сега кара последен модел ФОРД и си купи къща , но просто е бил умен и се е сетил какво да направи...

иии.. се усещам че вкарахме бахти офф-топика наистина.
и след това самичка се поправяш казвайки "човек трябва да работи това което му харесва" , щото има хора които ги кефи да са мръсни