proUSA написа:
Сигурен съм, че тези недостатъчно интелигентни, очевидно, гласоподаватели на ГЕРБ не знаят какво значи абревиетурата "ГЕРБ".
Човек...не смятам за коректно да наричаш 1 675 324 българи...недостатъчно интелигентни...
Бих те нарекъл нихилист, но с оглед на аватара ти и чуждия флаг, който вееш...надали ще се засегнеш.
Бегинс извади едно проучване, според което средно около 43-47 % от всяка една прослойка на обществото е гласувала за ГЕРБ, включително вишистите, мъже, жени, среднисти, малък, среден и всякав бизнес...И ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ НА СДС И ДСБ...и тях ли наричаш недостатъчно интелигентни ???
Въпреки това...разбирам какво искаш да кажеш...но...замисли се...с Костов не беше ли същото....в управлението с рекорден вот, а след това 8 години забвение...и разгромни загуби на президентски-местни-евро избори...
Нека "тази мутра" изиграе ролята си...нека пооправи това-онова...па нека и той си отиде в 9та глуха...ако това е българският модел на политика...
Той сам го каза..."Не искам да управлявам вечно...обаче искам хората да ме запомнят като този, които изпълни обещанията, с които дойде"...едно от тях бе да управлява сам...
И аз си мисля, че коалиция със сините е по-разумното решение...но доверието е гласувано не на мен...а на ББ...
И не се притеснявайте от претопяване на Сините и изяждане на десните от страна на ГЕРБ, понеже го прочетох някъде...вече се вижда отчетливата разлика м/у активистите на ГЕРБ и на Сините...първите се целят основно към изваждането на БСП и ДПС от управлението...тоест...движени са от убеждението, че антикомунистическият път е правилен за България, докато вторите...кадруват на председателя си...и за тях няма реална преценка за дясно и ляво...има само...Костов...