hahaf написа:
Забелязвам неква омраза към хората, които отидоха със Средновековие, заложиха и спечелиха.
Ми да ви седнем на лицето....Средновековие вари ракия, който не му харесват темите да си стяга колана.Темите бяха песен.Който е малоумен да си вярва, че, видиш ли, на редовния ще има задължително НОВА ИСТОРИЯ (майна) или ВЪЗРАЖДАНЕ(майна), а средновековието е за предварителния - много поздрави...
Научете се да губите с достойнство, злета.Некой ореваха света как темите били ужасни, а писали 20 страници.Кво сте писали тогава - измислици ли...Злетариуси такива..
А критерийте може да са едни и същи, но може и да се затварят очите за някой дребни неща, но не винаги...
ПС. А ония дет много знае историята (happyswift) да каже кво пише от вътрешната страна на могилата на хан Омуртаг...

Ай,ай капитане(лайнар прост) каквото кажеш ти това ще е само не ми се прави на много разбирач на историята говедо кви майни са те загонили иди да се е.е. някаде смешен бот.Изода за утайките е на там

.И няма да ти пиша повече с retards and fags не се занимавам. Видях тука 4е нещо много се кефиш та да те садна малко келешче.Ти и акк. ти е такав идиотски кжо да се занимавам аз с такива като теб.Виж си оценката пак тогава пиши тия простотии говедар мрасен.Така нема те храня повече защото няма да спра до утре паляк смешен...
Който бил малоумен да си вярва ... много поздрави ще ми пише сме6ният бот.
Ти благодари че ти се е паднала една от най-лесните теми - Симеон дето ти е една от общо двете, които знаеш за 4-ка та да можеш да се бориш да влезнеш нещо в Су и да не сам видял повече да пишеш такива хапливи коментари 4етеш ли го тва бас ловя че го четеш и се потиш от вълнение как да ми отговориш по възможно по хаплив начин такива келеши ми са ясни .4атка6 ли ? сука пизда кос омак...До тук бях с теб кенефар

.
Що се отнася за темите да (happyswift) знам как се чувстваш относно падналите се теми но такав е живота пич оня бот горе за едно е прав макар да го е написал по доста селски начин и още да не му е ясно за какво иде реч, а именно за единия темата ще е мечта за другия разочарочание.
Истината е 4е лесна тема няма има тема която си готвел и тема която не си барнал така е при 100% от кандидат-студентите.Но като отчетем 4е сега има6 общо и от двата изпита 4 шанса да ти се падне що годе готвена тема ако се постараеш да научиш по 35% от темите във всеки период от бг историята( но да знаеш и как да подбираш естествено) си вътре с оценка над 5 ако не си някакав закърнял метално индивид като тоя отгоре и % за това е приемлив.