Цитат:
- колко скинове си видяла например в университет?
ОМГ ! ОМГ ! И това го казва един от хората, които имат най-голямото ми уважение във форума ?!?!?!?!?
Цитат:
Колко съвестни наци-скинари си срещала?
Аз съм срещала много. И?
Цитат:
Обаче изключения, които са толкова пренебрежимо малко, че заради тях не е редно да оправдаваме мнозинството.
Ми не, заради това е субкултура. Защото ти виждаш онова, което иска да бъде видяно. А то не е мнозинството
Цитат:
А що се отнася до това колко не си разбирали от идеята, то е защото много от тях стават скинове, просто защото им е било трудно да се интегрират в друга общност, а искат да имат някакви социални контакти.
Пак не. Има хора, които не знаят за какво иде реч. Това са по-малките. Има пълни дебили сред по-големите, и това е тъй. "Стават" такива, защото им харесва. Лично аз влезнах в това нещо поради простата причина, че в него се чувствам най-добре и себе си. И не защото ми е било трудно да се интегрирам в друга общност, а защото другите общности не ми харесват чак толкова, и защото единството и подкрепата в тези "среди" са едно от най важните неща. Или поне би трябвало да е така но разбира се това е България и положението не е баш такова. Както и да е.
Цитат:
Съвестен, свестен и наци не си ли противоречат доста според вас?
Ооф... знаеш ли колко хубави неща съм видяла от "нацита"? Само че аз не сядам да обсъждам с тях политическата им ориентация, защото това си е лично тяхна работа,а не моя.
Цитат:
Защото темата се отнася до българските такива, а другите разновидности (шарпове и прочее) при нас общо сигурно не минават 30-40 души.
Моля те кажи ми че не си написал това мнение
И още нещо - прочетох на мн. места хранитба относно пиенето и побоищата... искате да ми кажете, че които и да било други не го правят (по цял ден )? Ай сиктир. Аман от глупаци като вас

Skinhead speaks his mind