Еми не ми е ясно в какви среди се движиш ,обаче ще ти кажа ,че повечето българи не знаят от коя страна се рита топката дет се вика.Айде моля ви се стига с тази пословична интеУигентност.То интелигентните българи са по чужбина...Какво ще правят тук?Тук остнаха такива дето си мислят ,че ще учат "
висшо" и ще сполучат , такива дето са сполучили и ги виждаме по Витошка и елитните кръчми и такива дето бачкат за по 300-400лв. и се чудят коя дупка да запълнят с тях.И това щото сме умни-измислили сме компютъра,киселото мляко,домашната парцуца,топлата вода...Хайде кажете ми с какво е умен българина-с това ,че разбира от всичко-от политика до футбол?Или с това ,че може да си смени крушката или маслото в колата?
Къде са тези прословути български компютърни специалисти?Колко програми или игри са кракнати от българи?Верният отговор е...бе демек "0".Колко българи работят в Майкрософт,Интел,АМД,Нвидия,АТИ.И колко от други народности?А тукашните 'ора дет бачкат по РС фирмите в 95% от случайте са...все едно хванати от гората.Това беше да не скочи сега някой да ми привежда примери колко сме дОбри в ИТ технологиите.
Българина е голям на думи ,като седне на чашка всичко знае и света е негов ,обаче като изтрезнее на сутринта не може кенефа да си оправи...
Писна ми от разни смешни твърдения ,че сме 2ри след еврейте по интелект.
А младото поколение...то пък пращи,свети от акъл.Като се качат групичка ученици/чки в тролея(трамвая/автобуса/метрото) слагам слънчевите цайси да не ме заслепят.

.То като се започнат едни разговори ,едни обсъждания за житието и битието,едни рецензии на творчеството на класици като Мишо Шамара,Ъпсурд,50те стишки...един богат речник от който проличава че тези "крехки същества" не пропускат да посетят библиотеките поне 1път дневно и Нет-а го изполват САМО с научно-образователни цели(абе те вярно го ползват с обарзаователни цели,ама по биология.

)
Абе IQто ние е към 250-300поне ама без 1 нула