Sinner написа:
http://portal.uni-sofia.bg/docs/ucheben/minbal08-09.pdf - ето линк с минималните балове от 3-то класиране
download/file.php?id=758 - ето и за първо класиране за доста специалности

Както казах и преди, в твоя случай си 100% вътре на първо класиране(в СИ)

Ех, защо не беше същата система когато кандидатствах аз. Ще ми се и нашата едно време да казваше колко души имат по-висока оценка от мен. Още щях да си я гледам ламинирана, ако беше така

КН ОТНОВО е с най-висок бал; в информатика приемат все по-малко народ... Прави ми впечатление, че в Приложна математика са приела почти два пъти повече народ, отколкото има обявени бройки...... Математика и информатика - също. Интересно. Явно желаещи за ФМИ все пак има
meteor - може да ме разпнат, но ако си приета в ТУ и нямаш нищо против много по-инженерната насоченост там, както и фактът че накрая ще си "инж." - отивай в ТУ. Каква специалност си приета там, м.д.д.?
Ако предпочиташ по-голям акцента на теоретичната страна на нещата - ФМИ дава страхотен поглед над компютърните и математическите науки.
Аз не мисля, че ще падне толкова много бала на Информатика, но кой знае. имай едно наум, че образованието във ФМИ много лежи върху изборни дисциплини и реално погледнато можеш много да оформиш това, което учиш сама - тоест, дори и да те приемат друга специалност, а не информатика, можеш да запишеш стабилни изборни, които после да използваш като силен коз при интервюта за работа - в последно време е вероятно работодател да те пита "Що имаш 4 по Дизайн и Анализ на Алгоритми/ПРАНКА?" - тоест хората са ориентирани какво се учи и е по-важно какви дисциплини си издържал, а не какъв бакалавър си. От друга страна ТУ има име, което си тежи на мястото. Изборът е изцяло твой.