Дата и час: 20 Яну 2026, 07:24

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 284 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 19  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Балове за МО 2009/2010
МнениеПубликувано на: 25 Юли 2009, 23:23 
Танцуващия с клавиатури
Аватар

Благодарил (а): 34 пъти.
happyswift написа:
Но разликата в бала достига +2 единици.Как така, учиш ми за право по БЕЛ, вадиш 3,а на английския вадиш примерно 5 ? Как става тая работа ?

при мен е точно така :lol:
3.50 по бел и 5.26 по италиански :cheers:

ПС: не съм учила в някаква италианска гимназия, а в 23 СОУ :flower:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 25 Юли 2009, 23:30 
Неодекадент
Аватар

Благодарил (а): 69 пъти.
happyswift написа:
Не разбирам, това какво общо има.Да изкараш 5 в СУ без солидна подготовка си е трудно, а да ти кажа, болшинството от езиковите гимназии я нямат.Дай да се върнем на темата...

Не разбираш... При равни други условия (акъл на ученика, скътаване от даскало и т.н.) качеството на преподаването в гимназията е фактор. Не е толкова трудно - аз лично познавам много хора с петици на изпита в СУ (и то по старата скала) без курсове и времеотнемаща подготовка. Ти явно съдиш по собствените си възможности и не можеш да повярваш, че някой без подготовка може да те сложи в малкия си джоб.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 25 Юли 2009, 23:31 
Бубу >.<
Аватар

Благодарил (а): 42 пъти.
La_Contessa написа:
при мен е точно така :lol:
3.50 по бел и 5.26 по италиански :cheers:

ПС: не съм учила в някаква италианска гимназия, а в 23 СОУ :flower:

Браво на теб! :flower:

единствено така ще го решиш!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 25 Юли 2009, 23:35 
Танцуващия с клавиатури
Аватар

grazie, grazie :D

а по темата за МО..
май няма много момичета от форума за МО :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 25 Юли 2009, 23:37 
Бубу >.<
Аватар

Благодарил (а): 42 пъти.
Има,има,ама се крият. :)

единствено така ще го решиш!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 25 Юли 2009, 23:38 
Драскач
Аватар

Благодарил (а): 5 пъти.
Scorpion написа:

Не е толкова трудно - аз лично познавам много хора с петици на изпита в СУ (и то по старата скала) без курсове и времеотнемаща подготовка. .

Тая нова скала вдига оценката с не повече от 10-15 стотни. Хайде при някои граници на точките и с 20 стотни. На практика новата скала облагодетелства главно хората с над 4.50, защото вече се отнема по 0.8 стотни от оценката на грешка и на тези с малко точки им идва малко в повече това смъкване от оценката. Тази скала не е реален фактор :wink: .

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 25 Юли 2009, 23:38 
Неодекадент
Аватар

Има, има, но им е резервен вариант.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 25 Юли 2009, 23:42 
Флъдзила
Аватар

Scorpion написа:
happyswift написа:
Не разбирам, това какво общо има.Да изкараш 5 в СУ без солидна подготовка си е трудно, а да ти кажа, болшинството от езиковите гимназии я нямат.Дай да се върнем на темата...

Не разбираш... При равни други условия (акъл на ученика, скътаване от даскало и т.н.) качеството на преподаването в гимназията е фактор. Не е толкова трудно - аз лично познавам много хора с петици на изпита в СУ (и то по старата скала) без курсове и времеотнемаща подготовка. Ти явно съдиш по собствените си възможности и не можеш да повярваш, че някой без подготовка може да те сложи в малкия си джоб.

Искам да видя как някой без да се е готвил ще ме сложи в малкия си джоб.Наистина, от чисто любопиство, искам да видя как става тази работа :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 25 Юли 2009, 23:44 
Буря
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
ти колко имаше?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 25 Юли 2009, 23:45 
Танцуващия с клавиатури
Аватар

Scorpion написа:
Има, има, но им е резервен вариант.

ами то и при мен е горе-долу така..
като 3 желание, НО еднакво бих се радвала на право и МО..
и тук отново отбелязвам, че по-вероятно е да вляза МО или итал.филология :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 25 Юли 2009, 23:46 
Неодекадент
Аватар

happyswift написа:
Scorpion написа:
happyswift написа:

Искам да видя как някой без да се е готвил ще ме сложи в малкия си джоб.Наистина, от чисто любопиство, искам да видя как става тази работа :)

Има едно момиче, което пише във форума - ShadowsInBlue . Без подготовка тя има повече от теб - 5.00. ScionOfStorm също те бие по резултат. Преди 4 години брат ми изкара 5.82 пак без уроци и без сериозна подготовка - той се готвеше по математика, а английският му беше резервен вариант. Не си труден за слагане в малкия джоб изглежда.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 26 Юли 2009, 07:07 
Паисий
Аватар

La_Contessa написа:
май няма много момичета от форума за МО :roll:

има, ама чакаме немския (:

'Cause there's nobody by my side.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 26 Юли 2009, 11:02 
В началото бе словото
Аватар

Малко офф топик за баловете, но ми е интересно... каква ви беше мотивацията да изберете МО? :roll:

в нашия свят.
Днес отивам отвъд-
суетни мечти
не ще ме омайват.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 26 Юли 2009, 11:32 
Флъдзила
Аватар

Scorpion написа:
happyswift написа:
Scorpion написа:
happyswift написа:

Jesus Christ....пич, за теб подготовка какво означава ? Учене последният срок на 12ти клас ? Знаеш ли аз какво разбирам без подготовка ? Да не си учил английски последните 5 години и да отидеш и да изкараш висока оценка.Това разбирам аз.Аз учих английски 10 и 11 клас, а 12ти решавах тестовече за СУ в час защото историята ми изпиваше живота.Явно имаш доста изкривена представа какво означава подготовка.Това не е конспекта по история да го хванеш и да го назубриш за 1 година.Това е език ,учи се по-дълъг период от време.

Нямам никакво намерение да влизам в някакви оправдания и прочие, но това, че някой има повече от теб на даден изпит не винаги означава по-добри знания по дадения предмет.За изпита в СУ специално, аз разбрах, че имаме време за всяка част 1 седмица преди изпита и не се бях подготвил за напрежение което това поражда.Естествено, това си беше моя вина, но както и да е.

Сега и аз да се направя на отворен - аз съм завършил хуманитарна гимназия с профил История и да ви кажа, нищичко не съм учил.Само 4ти клас където учихме за Симеон и 12ти клас ония урок и това беше.Нищо не съм пипал, ама нищо ! :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 26 Юли 2009, 16:19 
Драскач
Аватар

Piwe bez Zewe написа:
Малко офф топик за баловете, но ми е интересно... каква ви беше мотивацията да изберете МО? :roll:

Едва ли мога да се аргументирам в няколко реда, но все пак... Още от малък, следейки основните събития на най-високите държавни нива по медиите (нямам и капка съмнение, че не са добър приятел :lol: ), определящи до голяма степен посоките на развитие на основните глобални сили, в мен се зароди интерес на проникна и разбера същината на техните основни мотиви и концепции, определящи ходовете им в перспектива. Разбира се, тези техни интереси са плод преди всичко на историческото им развитие със съответните вечно решителни и уникални вътрешни и външни фактори. Именно тази причинно-следствена връзка между историческата еволюция на дадено общество и производните от него външнополитически потребности е в основата на всичко и е най-любопитната част за научаване и осмисляне. Нещата, които съм имал възможността да изчета, също малко или много са подклаждали интереса ми към проследяване и разпознаване на основните части на веригата, което ти дава доста съблазняващата възможност да предугаждаш или поне предполагаш каква ще бъде следващата стъпка на дадена основна сила. Тъй като тези проблеми и въпроси засягат и се опират до всяка една сфера или звено на социалния живот на всяко общество, проникването в същината на въпроса дава и една по-завършена и пълна представа за света около теб и основните движещи сили в него. Третират се важни и наболели неща като национална сигурност, енергийна обезпеченост, икономическа мощ, търговски хоризонти, политическа структура, културна идентичност и т.н. Мащабите са наистина уникални и са гаранция за вътрешно удовлетворение, стига да ти се нравят. А че няма нещо по-хубаво от 'душевния оргазъм', няма :lol:

Напълно съм наясно колко назад се намирам в изкачването на огромната по дължина стълбица на знанието, а даже като си и помисля за нейните размери, тръпки ме побиват :| Чувствам се истински непълноценно джудженце... :lol: Далеч съм и от мисълта, че това желано изкачване може да стане за някакви си 4 години бакалавърска степен, но все си мисля, че те все пак ще бъдат един добър старт в това нелеко начинание. Наистина необятни са коридорите, в които се складират запазените анали на осъществилите се и осъществяващите се процеси, явления и събития. :lol: И един двувековник не може да ги преброди, стига да не е някой гений. Винаги е необходимо да се търсят алтернативните разбирания за нещата :D

Бъдещи колеги, предстои ни наистина огромна по размери и тежест работа през идните няколко години, но с вяра и труд смятам, че можем да постигнем доста. Никога не съм си и представял, че следването ми (имам предвид учебната му страна) ще бъде едно бягство към вълшебен свят, в който ще ми се случват само приятни неща и ще бъда посрещан навсякъде с мляко и мед. Както казва следната поговорка : "нивата не иска молитва, а мотика". На добър час, бъдещи колеги ! :salute:

Последна промяна GBog на 26 Юли 2009, 16:24, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 284 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 19  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Стопанско управление с англ. език - балове 2009/2010

[ Отиди на страница: 1, 2, 3 ]

в КСК 2009-2010

stelchetyy

40

3332

18 Авг 2009, 18:40

S.Lazarov Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Балове за ФЖМК (Журналистика, PR...) 2009/2010

в КСК 2009-2010

coolboy

32

2173

01 Авг 2009, 21:57

NikTa Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Мин. балове от КСК 2009/2010 от 1-во и 2-ро класиране

в КСК 2009-2010

Etiainen

44

23659

02 Сеп 2009, 16:42

WickedWitch Преглежда последните мнения