|
1.Любимо цвете? Калия 2. Любим автор? Ще прозвучи смешно , но Салваторе.Отличен автор за нощна смяна в хотел , държи те буден :Р 3. Любим елемент? Огън 4. Имаш ли се за религиозен? Икажи мнението си за основните религии на съвременния свят, пък и за някои от не толкова популярните, ако искаш. Не смятам ,че съм религиозен. Мнението ми за основните религии не е особенно високо.За мен всяка религия ,която се определя като единственна сама по себе си е лицемерна.Въпреки че религията сама по себе си няма толкова вина , колкото хората която я изповядват. 5. Любимо тотемистично животно? Вълк 6. Любим символ? Не съм се замислял , харесвам доста символи.Един от любимите ми е този на Соулфлай .Значението му е „Когато душата напуска тялото”. 7. Любима марка кола? Ауди 8. Любим бог? Защо? Локи Защото е наричан измамника.Той е бога , който винаги навлича неприятности на Тор и останалите богове. Но въпреки това , когато се наложи помага. 9. Любима богиня? Защо? Ерис – богинята на конфликта , неразбирателството. 10. Любим пантеон - кой, на кого, през коя епоха, защо? Любим пантеон нямам , но имам редица които представляват интерес за мен … предимно от древността , средновековието. 11. Хоби? Не мисля че имам.Освен ако кисненето пред ПС , пиенето на бира , карането на колело и футбола от време на време не се броят. 12. Пет любими спорта? Кик бокс Футбол Уейкбординг Даунхил Снукър 13. Какъв трябва да е един човек, за да го харесаш? Да бъде себе си. 14. Какво според теб се случва след смъртта? Общо взето ставаш храна за червеите , но иначе ако трябва да отговоря сериозно … не вярвам че има задгробен живот – подобен на рай , ад , елисейски полета и прочие.Според мен по – скоро енергията на човек се премества в друго измерение. 15. Изброй пет думи, които според теб те описват най-добре. Злопаметен , отмъстителен , честен , арогантен на моменти и простак.
_________________ S.D.M.F.

Бавария написа: Абе т'ва Тери Пратчет е егаси тъпата книга
|