Дата и час: 04 Апр 2026, 09:31

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1778 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 119  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Журналисти 2009, том 2.
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2009, 12:12 
От дъжд на вятър
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Rehabilitator_ написа:
ти чуваш ли се какви ги говориш, то ако е така защо подреждаш желанията, то след като е приет човека по първо, от къде накъде ще го класират по второ, въпроса ти няма логика и знаеш ли, че съществува бг език

Братле,явно само мен ме дразнят злобните ти изказвания!От постовете ти до тук,как няма един положителен за каквото и да е?Заяждаш се с всички и за всичко-работа нямаш ли си;недооценен ли се чувстваш?Какъв ти е проблема?Всички са толкова смотани,сато ти,разбираш ли,компетентен и знаещ всичко!
Айде замисли се малко,защото имаше и преди теб още няколко такива образа и се стигна до там,че се наложи да ни отварят нова тема!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2009, 12:13 
В началото бе словото
Аватар

Rehabilitator_ написа:
мацка, ама това не е злоба

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2009, 12:14 
В началото бе словото
Аватар

Rehabilitator_ написа:
Не че искам да те обидя, но мислиш ли, че журналистиката е за теб, не можеш един въпрос да формулираш......... :oops:

А ти от къде си сигурен, че ставаш за журналистика? Влязъл ли си? Изкарал ли си поне 1 г. ? Ами, ако прекъснеш, не успееш да издържиш...пак ли ще си с такова самочувствие?!?! Изкарахте 6-ци и айде да се надуваме.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2009, 12:14 
От дъжд на вятър
Аватар

Rehabilitator_ написа:
Не че искам да те обидя, но мислиш ли, че журналистиката е за теб, не можеш един въпрос да формулираш......... :oops:

нали се сещаш,че има кой да я оценява,както и останалите?Освен ако не си бил в комисиите-нещо в което дълбоко се съмнявам!Пак ти казвам-спри се!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2009, 12:20 
Пишеща машина
Аватар

Бероец остави го :wink:
Той е като Фми -загубена кауза...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2009, 12:29 
Пишете, о, братя

Абе, ама ти наистина Варненец си много нагъл, в друга тема си говорим приятелски и ти давам съвети, а тук пред колегите се правиш на велик, загубена кауза си ти, след като искаш да си журналист приет си, а не се записваш щот не било в СУ, че ти откъде знаеш въобще как стоят нещата в СУ?

а колкото там до кандидата за журналист, дет вика изкарали шестици и кой ми е казал, че ще съм добър журналист:
1.По ника ми се вижда, че определено журналист няма да стана
и 2.Имам 5,83, а не 6,00 :) :) :) , но в МУ

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2009, 12:30 
Пишете, о, братя

Не, моя близка Ви беше в комисията, но явно не сте били при нея, защото нямаше да имате 6,00........

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2009, 12:33 
От дъжд на вятър
Аватар

Варненец написа:

Дразнят ме,брат!Писнало ми е от такива.Тука не сме се събрали да се заяждаме и караме,а да си помагаме,да споделиш опит,притеснения,да се похвалиш от постигнатото или да споделиш разочарованието!Но,както винаги,ще се намери някой да не е на това мнение.Все пак българското надделява :twisted:
хората са казали:"като не ти е ясно нещо-питай"!Има много неясни неща около кандидатсването,а пък за СУ да не говорим-всички се убедихме по един или друг начин.И когато някой иска помощ за нещо,ние вместо да му помогнем го нападаме:"виж се какъв си тъп;не ставаш за студент и прочие".Аз искам да ти кажа нещо(на рехабилитатора де):Ти не ставаш за човек!!!както искаш така ме разбирай!Сърди се,карай се с мен,каквото поискаш-писна ми от такива като теб!
Докато не изкореним тези качества в харектерите си,никога няма да прогресираме като индивиди и като нация!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2009, 12:36 
miles davis - so what
Аватар

Благодарил (а): 14 пъти.
ей тва е

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2009, 12:39 
Пишете, о, братя

Няма да прогресираме като нация, защото се затваряме в себе си и позволяваме на другите да ни тъпчат, понякога е хубаво да се намери някой, който да ни отвори очите и да ни каже някои истини.........не ти се сърдя, защото дори не се познаваме, не съм ставал за човек, ти знаеш ли на колко хора съм помогнал и за напред на колко много ще помагам? кой си ти, че да ми говориш по този начин? извинявай за искреността ми, но в унитата е пълно с хора, които незнаят къде се намират и какво всъщност правят там!!! А в медицината, както е и при вас журналистите, няма място за слаби хора...............сам си вади изводи, като това момиче например, казах и две думи и по никакъв начин не се защити или не ме затъпи дори, та тя ще стане журналист, ще и бутнат микрофона и ще се разплаче и повече няма да е в тази сфера.................оооооооо, я стига

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2009, 12:45 
В началото бе словото
Аватар

Естествено,че няма да се защитавам от теб...ти не си ми заплаха и не си ми тема на разговор...съжалявам,че не получи внимание...всеки човек трябва да притежава доза деликатност,умнико.Егоцентризмът е за други форуми,или поне за други теми,мисля,че там ще се чувстваш по-комфортно.Благодаря на бъдещите колеги,за това,че показаха позиция.Ще ми бъде приятно да се запознаем наесен,вече като състуденти. :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2009, 12:47 
От дъжд на вятър
Аватар

Както казват бабите из селата:"Кекавите отпадат!",доколко е вярно всеки може да каже сам за себе си!Но мисля,че такива хора,за който говориш ти си намират мястото в живота.Той(животът) си знае работата-по тъча,по тъча и извън терена.ОК ще стане доктор или журналист,но като не си разбираш от работата нали се сещаш,че хората го разбират.

За помагането-евалла!Това ти е работата и ако я вършиш добре,няма нияо по хубаво от това.Говоря ти за чисто моралните качества на човек.Човек не се измерва с това,колко е добър в работата си,защото може да си най-голения и добър в своята специалност,а същевременно да си пълен боклук в живота!Не казвам:"ти си боклук",просто се замисли за отношението си към останалите около теб!
Това е!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
В началото бе словото
Аватар

beroeca написа:
Варненец написа:

Дразнят ме,брат!Писнало ми е от такива.Тука не сме се събрали да се заяждаме и караме,а да си помагаме,да споделиш опит,притеснения,да се похвалиш от постигнатото или да споделиш разочарованието!Но,както винаги,ще се намери някой да не е на това мнение.Все пак българското надделява :twisted:
хората са казали:"като не ти е ясно нещо-питай"!Има много неясни неща около кандидатсването,а пък за СУ да не говорим-всички се убедихме по един или друг начин.И когато някой иска помощ за нещо,ние вместо да му помогнем го нападаме:"виж се какъв си тъп;не ставаш за студент и прочие".Аз искам да ти кажа нещо(на рехабилитатора де):Ти не ставаш за човек!!!както искаш така ме разбирай!Сърди се,карай се с мен,каквото поискаш-писна ми от такива като теб!
Докато не изкореним тези качества в харектерите си,никога няма да прогресираме като индивиди и като нация!

БРАВО !!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Пишете, о, братя

sUnNy* написа:
Естествено,че няма да се защитавам от теб...ти не си ми заплаха и не си ми тема на разговор...съжалявам,че не получи внимание...всеки човек трябва да притежава доза деликатност,умнико.Егоцентризмът е за други форуми,или поне за други теми,мисля,че там ще се чувстваш по-комфортно.Благодаря на бъдещите колеги,за това,че показаха позиция.Ще ми бъде приятно да се запознаем наесен,вече като състуденти. :)

Аз в момента плача, да знаеш и ти си виновна за това

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2009, 12:48 
От дъжд на вятър
Аватар

Мисля, че е време и от двете страни да спрете, не искам 2ра заключена тема :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1778 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 119  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. За всички кандидат-журналисти 2009-2010: въпроси и отговори

в КСК 2009-2010

d_a_h_l_i_a

2

2309

20 Окт 2009, 23:00

d_a_h_l_i_a Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Журналисти 2009, том 3

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в КСК 2009-2010

dimo

21

1682

18 Авг 2009, 13:56

beroeca Преглежда последните мнения

Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Журналисти 2009 ;)

[ Отиди на страница: 1 ... 100, 101, 102 ]

в КСК 2009-2010

NikTa

1529

43839

11 Май 2009, 04:29

Boromir Преглежда последните мнения