Дата и час: 22 Яну 2026, 20:38

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 240 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 16  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Мар 2006, 08:55 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
и аз съм така...леко, незадълбочено и повръхностно :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Мар 2006, 19:04 
Форумно зомби
Аватар

'крайни' ли? Не бяха ли 'непримирими'? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Мар 2006, 21:47 
В началото бе словото
Аватар

Ами на някои места пишат крайни, на други непримирими. Все си мисля ,че може да ги използваме като синоними при разделението на либералите.Поправете ме ако греша

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Мар 2006, 22:36 
Форумно зомби
Аватар

Се тая :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Мар 2006, 23:20 
Легендарен флуудър
Аватар

Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
здравейте на всички бъдещи колеги :D ! понеже нещо не следя темата, а страниците са твърде много :roll: , я кажете какво ще кандидатствате, че ми е интересно. и отсега да ви пожелая на всички успех на преварителния по история 8) !

Щастливо безработна!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Мар 2006, 23:22 
Легендарен флуудър
Аватар

everyday_ написа:
и аз така си мислех докато не погледнах приятелката ми, която ще кандидатства с биология и химия :lol: ей на тези хора вече им се разказва играта според мен...не че на нас ни е леко де...но все пак, при тях май е по-зле...и в тоя ред на мисли, затова си се успокоявам, че има и по-гадна комбинация от история и БЕЛ...

то на тях после и следването им е доста по тежко (на медиците де). и друго гадно кандидатстване мога да ти кажа - рисуване и математика. там под две години подготовка не ти мърдат (по история и литература можеш поне и с по-малко да минеш :wink: ), а и после ги скъсват от учене в УАСГ...

Щастливо безработна!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Мар 2006, 08:21 
Master Of Puppets
Аватар

nrggirl написа:
то на тях после и следването им е доста по тежко (на медиците де). и друго гадно кандидатстване мога да ти кажа - рисуване и математика. там под две години подготовка не ти мърдат (по история и литература можеш поне и с по-малко да минеш :wink: ), а и после ги скъсват от учене в УАСГ...

Права си. А и за момичета има само 50 бройки за цяла България в специалност архитектура... ама ако влезеш. Аз миналата година мислех с това да кандидатствам, ама като разбрах колко са местата и се отказах. :roll: Пък и щях да се боря с хора от математически гимназии, а то със сигурност има 50 по-добри от мен :wink:

And it's not my last life at all...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Мар 2006, 08:52 
Легендарен флуудър
Аватар

Raya_Alexandra написа:
а то със сигурност има 50 по-добри от мен :wink:

Много грешно разсъждаваш.Ми то тогава изобщо недей да
кандидатстваш, защото по-добри винаги ще се намерят :roll:
Не се знае как ще се развият нещата и дали тези "по-добри"
няма да се окажат не чак толкова добри :wink:

Аз - По-груб и по-брутален от преди!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Мар 2006, 12:29 
Легендарен флуудър
Аватар

Райче, Паган е прав...това, че учиш в немска гимназия не означава, че не можеш да влезеш арихитектура...аз уча засилено биология и химия пък кандидатствам с литература и история...(вярно още не съм влязла, но така се предполага)...брат ми също учеше в такава паралелка и сега следва политология...та мисълта ми беше - ако имаш добра подготовка можеш да влезеш, независимо колко са бройките...това, че има много кандидатстващи от математически гимназии (за конкретния пример - архитектура говоря) не означава, че ти не можеш да се подготвиш както тях...те имат преимуществото, че имат през годините повече часове математика и че някои неща, които на теб наприемр досега са ти били напонятни за тях са нещо познато, не означава, че с една добра подготовка ще си по-малко конкурентно способна в това отношение...(нещо май се омотах, но дано ми разбереш замисъла :oops: )

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Мар 2006, 12:48 
Легендарен флуудър
Аватар

Raya_Alexandra написа:
Права си. А и за момичета има само 50 бройки за цяла България в специалност архитектура... ама ако влезеш. Аз миналата година мислех с това да кандидатствам, ама като разбрах колко са местата и се отказах. :roll: Пък и щях да се боря с хора от математически гимназии, а то със сигурност има 50 по-добри от мен :wink:

не е съвсем така да ти кажа, познавам доста хора, които бяха от СМГ и не успяха да влязат - математиката може да им е била перфектна, ама рисуването ги прецака, все пак нали затова изпита е двоен... а и другите са прави че си е до подготовката. от моето училище кандидатстваха хора за всякакви специалности и (от тези, които останаха тук поне :)) първите приети в правото, медицината и доста бройки на ТУ се попълниха именно от моя випуск. така че няма значение, че не си математическа гимназия... според мен езиковата гимназия даже е за предпочитане, дава много по-широки възможности...

Щастливо безработна!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Мар 2006, 17:30 
Летописец Виртуоз
Аватар

Raya_Alexandra написа:
nrggirl написа:
...рисуване и математика. там под две години подготовка не ти мърдат...

Права си. А и за момичета има само 50 бройки за цяла България в специалност архитектура...

nrggirl, 2 години само по рисуване + МГ = Влизаш (може би и с подкуп, защото там съм подочул някой неща)

Raya_Alexandra, има и частни университети. В Свободния във Варна има архитектура (солено е), можеш после да се прехвърлиш в УАСГ (3000лв. обаче!!! :( ), но все пак можеш да станеш дипромиран архитект. :)

nrggirl написа:
Така че няма значение, че не си математическа гимназия... според мен езиковата гимназия даже е за предпочитане, дава много по-широки възможности...

...Не знам как е в София, но у наше село има ОГРОМНА разлика. Просто зависи от политиката на училището. Мога да ти кажа, че на олимпиадата по английски МГ се представи по-добре от ІЕГ(Англ.)... А и всички ми се дивят като разберат, че имам по-висока оценка от тях на един сертификат. Животът ти в това училище обаче се съкращава... Там са +вете на другото. Особено в ХІІ клас. Сега те си ходят на кафета и си седят у тях и учат, а ние сме длъжни всеки ден да идваме за по 7 часа... И аз както ще кандидатствам по-сериозно и ми трябва по-голяма подготовка... Губя си времето и нервите!!! Затова и от други училища се представят доста добре... защото в 12 клас имат ПП(Профилирана подготовка ... и то избираема) и са ги оставили сами да преценят до колко им трябва това в училище, а на нас не ни трябва почти нищо. Затова училището ми има един голям - , който е много вероятно да изиграе решаваща роля при кандидатстването ми! :cry: :cry: :cry:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Мар 2006, 18:07 
Легендарен флуудър
Аватар

явор написа:
nrggirl, 2 години само по рисуване + МГ = Влизаш (може би и с подкуп, защото там съм подочул някой неща)

абе има нещо вярно. не знам дали е с подкуп, ама архитектурата е малко като Консерваторията, Художествената и НАТФИЗ - там влизаш ако си потомствен представител на съответната професия. Разбира се и случайни хора минават, но като че по-рядко и трудно...

явор написа:
Raya_Alexandra, има и частни университети. В Свободния във Варна има архитектура (солено е), можеш после да се прехвърлиш в УАСГ (3000лв. обаче!!! :( ), но все пак можеш да станеш дипромиран архитект. :)

мани ги тия измислени университети, чиста загуба на време. и не е сигурно, че ще успее да се прехвърли :evil:

явор написа:
...Не знам как е в София, но у наше село има ОГРОМНА разлика. Просто зависи от политиката на училището. Мога да ти кажа, че на олимпиадата по английски МГ се представи по-добре от ІЕГ(Англ.)...

е може, може, нямам представа как е у ваше село :D . за някои градове знам, че МГ е по добра от ЕГ, но не съм водила статистика, аз си говоря за София. и в моето училище имаше прецеденти да бием НПМГ на олимпиада по физика, или Руското училище на олимпиада по руски, зависи от училището... А това за езиковата гимназия си е лично мое мнение, от моя опит и се отнася само за училищата в СФ, защото върху тях имам поглед, за другаде ненам :lol: 8) ...

Щастливо безработна!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Мар 2006, 19:13 
Master Of Puppets
Аватар

everyday_ написа:
Райче, Паган е прав...това, че учиш в немска гимназия не означава, че не можеш да влезеш арихитектура...аз уча засилено биология и химия пък кандидатствам с литература и история...

Абе, мило, така е. То по тази логика аз с немски трябваше да кандидатствам, ама даже няма да се пробвам...за сега. Мисълта ми беше, че е по- добре да се пробвам в нещо, в което имам по-големи шансове, а не 2 години да се блъскам на уроци по математика (рисуването не ми е проблем) и най- накрая да се класирам 51-ва... Имам предвид само УАСГ, защото в частен университет не ми се ходи... Пък и не ми е до дипломата, по- важни са знанията.
Паган, и ти си прав. Не се знае кой кого и по какъв начин 8) Ама се предполага, че МГ са на светлинни години пред езиковите, що се отнася до математиката.
Абе, хора, аз вече се отказах от архитектурата 8) Сега стискайте палци за литература и история, докато не съм се отказала :lol:

And it's not my last life at all...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Мар 2006, 15:35 
Драскач
Аватар

nrggirl написа:
everyday_ написа:
и аз така си мислех докато не погледнах приятелката ми, която ще кандидатства с биология и химия :lol: ей на тези хора вече им се разказва играта според мен...не че на нас ни е леко де...но все пак, при тях май е по-зле...и в тоя ред на мисли, затова си се успокоявам, че има и по-гадна комбинация от история и БЕЛ...

Оф, нз ама в моя клас две мацки много яко са се навили да ходят в УАСГ и се надявам да успеят да влязат, защото много труд положиха, а и много ги бива... Иначе успех на всики, който за където е :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Мар 2006, 17:29 
Форумно зомби
Аватар

Честно да ви кажа няма почти никакво значение в каква гимназия си. Зависи от самия човек какво иска,какво го влече и интересува. Предполага се, че като съм профил математика и инф. знам повече от някой/я с история...да,ама не. Точно обратното. Та, исках да кажа, че си е строго индивидуално това с гимназийте и профилите.
Конкретно за мен. Учейки в англ. гимназия, виждам, че тва 'елитна' пред името е излишно. Ако въпросния ученик не е мотивиран...и в най-доброто даскало да е- е няма да прокопса! :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 240 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 16  Следваща