sea_angel написа:
знам,че сега всички ще ме нападнат записването за предучилищна и начална педагогика къде става? в факултета ли ? А и другото в мойте документи има само именник 2 уверения и студ.книжка и лична карта това ли е ?
Никой няма да те нападне спокойно

напълно резонен въпрос.
Чл. 42. При записването си новоприетите студенти представят:
1. Диплома за завършено средно образование, която се съхранява в отдел "Студенти" на съответния факултет до края на следването;
2. Лична карта;
3. Три снимки с формат 4/6 сантиметра.
4. Комплект документи за новоприети студенти (по образец);
5. Квитанция за платена такса за обучение;
Ти в момента имаш т.4 с тези документи там именник ала бала

иначе това е комплекта по образец както го изреди ... уверения можеш да имаш и повече де зависи за какво ти трябват (БДЖ, ДСК и т.н.), но 2 е минимумът.
Сега на въпроса за начална и предучилищна, която е под юрисдикцията на ФНПП, който се намира на адрес:
София 1574, ул. Шипченски проход 69 А. Тук са ми малко мътни познанията и спомените, но съм почти сигурен, че трябва да отидеш до там, за да се запишеш.
Съветвам те обаче, тъй като така или иначе ще платиш таксата си в Ректората да питаш на касата за всеки случай, за да не се разкарваш излишно ако се окаже, че греша. Ако на касата не могат да ти дадат информация не губи самообладание. Слизаш на първия етаж и вместо да излезеш намираш някой студент, който помага и напътства те обикновено имат баджове. Ако не видиш такъв има информационно бюро, което се намира на първия етаж само тр да го потърсиш малко.
Успех.
П.С. Пак подчертавам, че за ФНПП не съм 100% сигурен, но мисля, че трябва да се запишеш в сградата на факултета.