Дата и час: 19 Яну 2026, 00:57

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: СУ или УНСС
МнениеПубликувано на: 04 Авг 2009, 16:24 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 3 пъти.
Искам да споделя с вас една случка, която ми се случи днес. Приятелят ми направи една успешна сделка преди няколко месеца. Парите, които спечели бяха преведини в банка ЦКБ. Той поска да си ги изтегли и започна 2 мес и половина ходене по мъките. Пишеше пълномощни, ходеше до банката по 3-4 пъти на ден, но така и не си получаваше парите. На приятелят ми взе да му писва. Обясненията бяха различни: банката няма пари, плащат пенсии, трябва да чака 24 ч, после спряха въобще да му дават обяснения и го отпращаха, като всеки път му казваха, че няма проблем и парите ще си ги получи утре. По една случайност приятелят ми се познава с шефа на ЦКБ София. Той разпореди проверка и откри, че една от служителките в банката е сбъркала данните на приятелят ми и ги е написала на друг човек. Тя беше уволнена и беше завършила в УНСС. Минаха още 2 сед, но резултат - никакъв. След повторна проверка се оказва, че банката няма наличната сума, но и не я поисква от София. След нов скандал парите са пратени към клона в моя град. Приятелят ми обаче и днес не си получава парите. Те пристигат в 11ч, на въпреки това до 16ч никой не си мърда пръста и това води до намесата на собственика, който пристига чак от Варна (моят град се намира в другия край на страната). Всички служители са уволнени поради некомпетентност ( всички са завършили в УНСС), изключение правят само двама, завършили Свищов и охраната. Шевът на банката е бесен, защото това не е първи случай. Обади се но отговорника за назначаване на кадри и му даде заповед да не назначава хора, завършили в УНСС. Аз се чудя, защо съществува такъв университет, който бълва по 10 000 кадри на година, които са напълно некомпетентни. Историята е истинска, който не ми вярва си е негов проблем. Вие сами си преценете къде искате да учите и как ще се реализирате после. Изводите оставям на вас.

Изображение

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: СУ или УНСС
МнениеПубликувано на: 04 Авг 2009, 16:41 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 1 пъти.
Мхм. А ти какво кандидатстваш ? :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 04 Авг 2009, 16:47 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
чувствам се назад с 25 секунди,заради дължината и безсмислието на твоя пост.

мислиш ли,че това е мястото, на което трябва да споделяш личните си драми?
и наистина ли мислиш,че това къде си завършил те определя като човек?(ако го мислиш си много ограничено момиче)УНСС си има своите предимства и недостатъци.Това е форума на Софийския Университет и ако искаш да се намираш на приказка влез в този на УНСС и пиши там,ще получиш много гневни отговори на горди унесесейци.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 04 Авг 2009, 17:25 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
Не мога да схвана какво да преценим? СУ или УНСС? УНСС или СА?Що за безмислен пост.

BTW, във всички банки, в които съм ходил една кадърна обслужваща няма.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4 мнения ]