Дата и час: 16 Яну 2026, 16:53

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 91 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Апр 2006, 13:49 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
не знам кога ще ми падне пердето пред очите и ще навикам някоя много злобно...баща ми така се оправя с тях, въпреки че трябва много да го изкарат от нерви, за да направи скандал...за разлика от една близка приятелка на семейството...трази женица ги прави луди направо...с много големи претенции е и въпреки че в повечето случаи дразни и компанията, в която е с това си държание, серивиторите и въобще обслужващия персонал хич не го цака...не дай си боже да й донесат порцията в неподобаващо състояние (за пример - веднъж рибата й, която си била поръчала била леко на парченца; или пък пържолата е леко алангле;)...а лято стане ли...в едно местно заведение беше карала да й разнасят една маса по целата лятна градина на заведението и да й опъват камара чадъри, за да не й грее...няма да казвам ако намери косъм по ястието какво става... :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Апр 2006, 13:53 
Легендарен флуудър
Аватар

Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
got написа:
Не видя нито стотинка и вече не ходим там. 8)

както споменах, ние сме си зли, а и вече не сдухваме от някакви тъпи сервитьорки. в Кривото спряхме да ходим, защото целия персонал е кофти. ама заради една сервитьорка да спрем да ходим, би било тъпо, така трябва да спрем да излизаме въобще, защото тъпи шматки има във всяко заведение поне по една... в Уго например следващия път беше много мила мацката, получи си заслужения бакшиш. а ако ни се появи оная пак... абе за нея по-добре да не се появява :twisted:

п.п. а, в един китайски сме спрели временно ходенето, макар че пак сервитьорката беше виновна, ама само защото ни е страх да не ни саботират яденето с разни парцали вътре 8) (не знам дали сте гледали оня репортаж за китайските ресторанти и парцалите в ориза :lol: )

Щастливо безработна!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Апр 2006, 14:47 
Легендарен флуудър
Аватар

То в споменатото от мен ресторантче сервитьорките са само 2... :lol: И колкото пъти минавах оттам все нея виждах.Някак си ми ставаше гадно.Вярно, че не бива да се поддаваме, ама аз като запомня някой такъв инцидент и...Вече не ми е толкова готино като седна... :) Що да се товаря с нечия отрицателна енергия...
Ама си е вярно че навсякъде има такива дръпнати из центъра...Няма да им се връзвам, я... :twisted: За тях ми е все едно...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Апр 2006, 15:23 
Легендарен флуудър

Паган написа:
mushroomhead написа:
Паган написа:
Аз съм доволен от снощното обслужване...а и от сервитьорката :D

Сервитьорката какви услуги предлага ,че си останал толкова доволен :?: :)

Ми то не беше нещо особено, ама като се наведеше да бърше някоя маса
ненките й се виждаха много добре.Пък и тя беше симпатично девойче.Как
да не ти се изправи перчема!?

nrggirl написа:
ама веднъж в "Уго" попаднахме на една тъпа и злобна, не знам какъв й беше проблема (най-вероятно ПМС, подозирам :twisted:)

АХАХХАХАХА!!!ПМС RLZ!!! :toothy6: :toothy7:
Я кажи в коя кръчма :?:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Апр 2006, 17:44 
Легендарен флуудър
Аватар

Александър, в Бургас :P

Аз - По-груб и по-брутален от преди!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Апр 2006, 18:24 
Легендарен флуудър

Ееее много далеч :wink: :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Апр 2006, 18:42 
Легендарен флуудър
Аватар

got написа:
То в споменатото от мен ресторантче сервитьорките са само 2... :lol: И колкото пъти минавах оттам все нея виждах.Някак си ми ставаше гадно.Вярно, че не бива да се поддаваме, ама аз като запомня някой такъв инцидент и...Вече не ми е толкова готино като седна... :) Що да се товаря с нечия отрицателна енергия...

е да, вярно си е. аз повече напук го правя понякога, един вид за морална победа :wink: ... но иначе наистина не си заслужава да се ядосваш за глупости, освен ако не са глупости, които много да си заслужават (ей, тоя оксиморон :wink: )

Щастливо безработна!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Апр 2006, 00:27 
В началото бе словото
Аватар

Тук доброто отношение трябва да се извоюва.Бъди по-голям простак от простака и той ще те уважава...
:pukeleft: :pukeright:
Тази иконка обичам да я употребявам,когато става дума за някакви отношения в нашата мила родина : :...:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Апр 2006, 00:34 
Легендарен флуудър
Аватар

Dynamite написа:
Тук доброто отношение трябва да се извоюва.Бъди по-голям простак от простака и той ще те уважава...
:pukeleft: :pukeright:
Тази иконка обичам да я употребявам,когато става дума за някакви отношения в нашата мила родина : :...:

ооо, не става въпрос за изпростяване, става въпрос за това да можеш да си защитаваш правата. защото ние както много си се надуваме помежду си и се правим на велики, така като се сблъскаме с кофти сервитьорка или кофти обслужване в администрацията, сдухваме и не смеем да кажем нищо. тъпака не се затапва с простотия, не трябва да му слизаш на нивото. простия човек се затапва с презрение, пренебрежение и интелигентност; не да започнеш да крещиш, а с най-спокоен тон да го навреш в ... айде няма да казвам в какво :twisted:

Щастливо безработна!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Апр 2006, 00:51 
В началото бе словото
Аватар

Мда,аз се изразих грешно.Извинявам се :)
Но в това,което съм казала,пак има някаква доза истина.Понякога простакът не те разбира,когато го смазваш с мисъл :) ,а трябва да му обясниш нещатата по достъпен за малкия му мозък начин.Далеч съм от мисълта за шумни скандали,псувни и пр,разбира се.Мисля,че и ти разбираш какво искам да кажа..:) /Надявам се,защото не бих могла да го обясня на теория :) :) :) /
Имам предвид,че ако не му покажеш по разбираем за него начин,че има сериозна опозиция,той ще си продължи и на всичкото отгоре ще му е забавно.
Ама ние сме овце,мълчим за всичко.Останах потресена от следната история,развила се в един ресторант,в който за минерална вода,шопска салата и 50гр "Сливенска перла" можеш да си оставиш седмичната заплата.. :
Съвсем скоро едно момиче отишло на ресторант с класа си.Събрали се хората,хапват,пийват,забавляват се.Тя си поръчва нещо,изяжда си го и сервитьора прибира празните чинии,мръсните прибори и т.н
Тя обаче решава да си поръча салата,той й я носи и тя забелязва,че й ги няма приборите.Казва му : "Извинявайте,бихте ли ми донесли една виличка..?",при което той й отговаря : "Ми къде ти е вилицата,МА? ",фръцнал се,не й донесъл друга вилица,а тя не казала нищо,само се ококорила изплашено,изненадано...
Kазва,че не направила нищо по този въпрос,за да не разваля настроението.Чие настроение,бе джанъм?!Той защо си позволява да разваля нейното?!Та такива като нея го хранят!
Толкова е мизерно и просташко,нямам думи. :x

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Апр 2006, 01:07 
Легендарен флуудър
Аватар

Dynamite написа:
Мда,аз се изразих грешно.Извинявам се :)
Но в това,което съм казала,пак има някаква доза истина.Понякога простакът не те разбира,когато го смазваш с мисъл :) ,а трябва да му обясниш нещатата по достъпен за малкия му мозък начин.Далеч съм от мисълта за шумни скандали,псувни и пр,разбира се.Мисля,че и ти разбираш какво искам да кажа..:)

ок, разбрахме се:)...
само като един вид завършек на темата, поне от моя страна - в чужбина по заведенията, по хотелите и всякакви други места от обслужващата сфера веднага разпознават българите. и знаете ли по какво? не толкова, защото са шумни, невъзпитани и т.н. (има и по-големи простаци сред туристите от нас, вярвайте ми), а по това, че българина винаги се обясява, ивнаги е плах и винаги започва изречението с "Извинете, къде е...", "Извинете, може ли" и т.н. Това при западнярите го няма като манталитет, дори елементарната учтивост им липсва. те влизат в хотела със самочувствието, че са велики, страхотни, че те са клиентът и са винаги прави, няма нужда да се обясняват пред някого какво и защо го искат.
е, това е. немалка доза самоуважение... 8)

Щастливо безработна!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Апр 2006, 01:12 
В началото бе словото
Аватар

Съгласна съм :)
Сега каквото и да напиша,само ще е разтягане на локуми около,това,което ти каза :)
Западняците просто живеят с мисълта,че са номер 1-и това им помага :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Апр 2006, 12:52 
Легендарен флуудър
Аватар

Има голямо значение манталитета. :? 500-те години робство се усещат доста видимо.Пък и доскоро са ни възпитавали да бъдем все смачкани..."Преклонената главица сабя не я сече".

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Апр 2006, 13:03 
Легендарен флуудър
Аватар

Сега се сещам за един " забавен случай" - като бях 5-6 клас с класа и учители решаваме да се почерпим за края на годината в 1 прескъпа сладкарничка( не знам кво и струваше толкова) - вътре лудница.Редим се на някакви опашки, поръчваме си пастички, но свършват вилиците...А ние вече сме си платили...Отиваме няколко деца при продавчката и питаме кво праим сега- и тя се разкрещява - "Ами с пръсти ще ядете!!!" :shock:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Апр 2006, 17:24 
Писаружяк
Аватар

got написа:
Сега се сещам за един " забавен случай" - като бях 5-6 клас с класа и учители решаваме да се почерпим за края на годината в 1 прескъпа сладкарничка( не знам кво и струваше толкова) - вътре лудница.Редим се на някакви опашки, поръчваме си пастички, но свършват вилиците...А ние вече сме си платили...Отиваме няколко деца при продавчката и питаме кво праим сега- и тя се разкрещява - "Ами с пръсти ще ядете!!!" :shock:

:shock: И учителките не ви ли защитиха?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 91 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Колко струва Гражданското право и как се процедира?

[ Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5 ]

в ЮФ

airmike

60

6629

11 Сеп 2006, 10:30

airmike Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Колко ще ви струва кандидатстудентската кампания?

[ Отиди на страница: 1 ... 5, 6, 7 ]

в КСК 2004-05-06

maimunka

96

4900

19 Юни 2006, 22:19

inaccessibility Преглежда последните мнения